Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Αιτήσεις μέχρι 26 Αυγούστου 2015 για το Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής

Στις 26 Αυγούστου 2015 λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων όσον αφορά στο Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD). Στην περιοχή μας, τη διαδικασία συντονίζει η Περιφέρεια Πελοποννήσου και υφίστανται 28 κοινωνικοί εταίροι στο πλαίσιο Τοπικής Κοινωνικής Σύμπραξης, ένας εκ των οποίων είναι ο Δήμος Καλαμάτας.

Μέχρι στιγμής, μέσω της Διεύθυνσης Πρόνοιας του Δήμου Καλαμάτας έχουν υποβληθεί 218 αιτήσεις, ενώ γίνεται δεκτή η υποβολή τους και μέσω άλλων φορέων όπως η Περιφέρεια Πελοποννήσου / Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας.
Οι πολίτες μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις μέσω του Δήμου Καλαμάτας στα γραφεία 858 και 863 της Διεύθυνσης Πρόνοιας, στο ισόγειο του Διοικητηρίου.
Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για άτομα και οικογένειες που διαβιούν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας και υποστηρίζει δράσεις σχετικά με τη συλλογή, μεταφορά, αποθήκευση και διανομή τροφίμων ή/και βασικής υλικής συνδρομής, καθώς επίσης στηρίζει συνοδευτικά μέτρα και δραστηριότητες που συμβάλλουν στην κοινωνική ενσωμάτωση των ωφελουμένων.

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech