Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Αποξήλωση ασφάλτου στην Αρτέμιδος αύριο Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Αύριο Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016 θα πραγματοποιηθούν εργασίες αποξήλωσης της ασφάλτου με «φρεζάρισμα» στην κάθοδο της οδού Αρτέμιδος, από τη συμβολή της με την οδό Λαιΐκων μέχρι εκείνη με την οδό Μεσσήνης, δηλαδή στην περιοχή όπου βρίσκονταν οι εκριζωθέντες ευκάλυπτοι, στο πλαίσιο του έργου «Συντήρηση – ασφαλτόστρωση δρόμων Καλαμάτας (τμήματα οδών Βασ. Γεωργίου, Ακρίτα, Αρτέμιδος)», προκειμένου να γίνει ασφαλτόστρωση.

Για το λόγο αυτό, θα αποκλεισθεί η κυκλοφορία στο προαναφερθέν τμήμα και στο ρεύμα καθόδου της Αρτέμιδος, τα δε οχήματα θα ακολουθούν υποχρεωτική πορεία μέσω των οδών Λαιΐκων και Μπουλούκου. Οι εργασίες προγραμματίζεται να ξεκινήσουν στις 9.00 το πρωί και αναμένεται να ολοκληρωθούν 4 ώρες αργότερα.

Για την αποφυγή ατυχήματος, παρακαλούνται οι οδηγοί να δείχνουν μεγάλη προσοχή, να μειώνουν ταχύτητα και να σέβονται την εργοταξιακή σήμανση.

Σκοπός των παρεμβάσεων, για τη διενέργεια των οποίων ήταν αναγκαία η κοπή των ευκαλύπτων και οι λοιπές εργασίες, είναι να αποκτήσει το μέγιστο πλάτος της η οδός Αρτέμιδος στην κάθοδό της, με τρία ρεύματα κυκλοφορίας, ένα αριστερά προς την οδό 23ης Μαρτίου (όπως ήδη έχει μετονομασθεί με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου η οδός Σταδίου), ένα ευθεία προς την οδό Αρτέμιδος και ένα δεξιά προς την οδό Μεσσήνης, ώστε να αποτρέπεται η κυκλοφοριακή συμφόρηση και οι καθυστερήσεις.

P2030095_Medium.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech