Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου στο Δημαρχείο

Το Δημαρχείο επισκέφθηκε, το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015, η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου και συναντήθηκε με το Δήμαρχο επί μιάμιση ώρα, παρουσία του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής Θεόδωρου Σχινά, Αντιδημάρχων και στελεχών του Δήμου Καλαμάτας.

Η συζήτηση εστιάσθηκε στην τροποποίηση του «Καλλικράτη», στη διαχείριση των απορριμμάτων και, γενικότερα, στα προβλήματα που απασχολούν την Αυτοδιοίκηση. Στα περισσότερα θέματα υπήρξε σύμπτωση απόψεων.
Συζητήθηκε, επίσης, η δυνατότητα συνεργασίας, όπως για την αξιοποίηση περιουσιακών στοιχείων του Δήμου Καλαμάτας στην Αθήνα, καθώς – για παράδειγμα – η αποκατάσταση ενός κτηρίου, ιδιοκτησίας του Δήμου, δεν μπορεί σήμερα να ενταχθεί στο ΠΕΠ Αττικής και συμφωνήθηκε ότι πρέπει να υπάρξει τακτοποίηση του ζητήματος στο πλαίσιο τροποποίησης του «Καλλικράτη».
Ο Δήμαρχος και η Περιφερειάρχης Αττικής συμφώνησαν, επίσης, να υπάρξει και νεότερη συνάντησή τους στην Αθήνα.

a.JPGb-episkepsi-dourou_Medium.JPGc-episkepsi-dourou_Medium.JPGd-episkepsi-dourou_Medium.JPGe-episkepsi-dourou_1_Medium.JPGe-episkepsi-dourou_2_Medium.JPGf-episkepsi-dourou_1_Medium.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech