Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Ο κόμβος Καρέλια και ο ρόλος του Δήμου

Η παρακατάθεση των αναγκαίων ποσών για τις απαλλοτριώσεις, όσον αφορά στις ιδιοκτησίες από τμήματα των οποίων θα διέλθει ο συνδετήριος δρόμος μεταξύ του κόμβου Καρέλια και της οδού Αθηνών, αποτελεί πολύ θετική εξέλιξη για την ολοκλήρωση του περιμετρικού Καλαμάτας.

Υπενθυμίζεται πως μετά από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας έγιναν αλλεπάλληλες συναντήσεις του Δημάρχου με τον τότε Υπουργό ΠΕΧΩΔΕ Γιώργο Σουφλιά για τον περιμετρικό Καλαμάτας, που αποτελεί την απόληξη του αυτοκινητοδρόμου. Το Υπουργείο αποδέχθηκε όσον αφορά στον κόμβο Καρέλια να κατασκευασθεί μέσω της σύμβασης παραχώρησης ο δρόμος σύνδεσης αυτού με την οδό Αθηνών, που θα αποτελεί σημαντική είσοδο / έξοδο της πόλης, καθώς και να αναλάβει το ΥΠΕΧΩΔΕ τα έξοδα απαλλοτρίωσης των ακινήτων.

Τα ανωτέρω, που υλοποιούνται, αποτελούν μεγάλη προσφορά προς την πόλη, ενώ η ολοκλήρωση του κόμβου και του συνδετήριου δρόμου θα δώσει την πρώτη είσοδο / έξοδο της Καλαμάτας προς τον αυτοκινητόδρομο πριν αποπερατωθεί ο περιμετρικός (ο κόμβος Καρέλια και η συνδετήρια οδός αναμένεται να ολοκληρωθούν νωρίτερα).

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech