Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί

Ο Δήμαρχος στην Αθήνα στις 30/4 και στις 4/5/2015

Ο Δήμαρχος μετέβη στην Αθήνα, την Πέμπτη 30 Απριλίου 2015 και σήμερα, Δευτέρα 4 Μαΐου 2015.

Την Πέμπτη 30/4, ο Δήμαρχος συναντήθηκε με το Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών, αρμόδιο για το Συντονισμό Διαχείρισης Αποβλήτων, Ευάγγελο Καπετάνιο. Συζητήθηκαν θέματα διαχείρισης απορριμμάτων στην Καλαμάτα και στην Πελοπόννησο, καθώς και τρόποι αντιμετώπισης του αδιεξόδου.

Επίσης, σήμερα ο Δήμαρχος συναντήθηκε και μετέσχε σε από κοινού σύσκεψη με το Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας Δημήτριο Χασάπη και με το Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού (υπάγεται στο ίδιο Υπουργείο) Ιούλιο Συναδινό. 

Με τον κ. Χασάπη συζητήθηκαν θέματα υποδομών σχολείων, με κυριότερο τη διενέργεια επισκευής στο κτήριο του πρώην Πολυκλαδικού.

Η συζήτηση με τον κ. Συναδικό επικεντρώθηκε σε τρόπους βελτίωσης των αθλητικών υποδομών της Καλαμάτας. Υπήρξε, δε. υπόσχεση για εντολή άμεσης δημοπράτησης της αλλαγής του καλύμματος της "Τέντας". Συζητήθηκαν, ακόμη, ζητήματα ανακατασκευής του Κολυμβητηρίου και του Δημοτικού Σταδίου Καλαμάτας και ο Δήμαρχος ζήτησε να ενταχθεί το Palais de Sports, εάν προχωρήσουν και πάλι οι ΣΔΙΤ στα αθλητικά έργα.

 

ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΙΓΓΑΝΟΥΣ

Την Τετάρτη 6 Μαΐου 2015, ο Δήμαρχος θα μετάσχει σε σύσκεψη στην Αθήνα, με τη συμμετοχή εκπροσώπων συναρμοδίων Υπουργείων και της Περιφέρειας Πελοποννήσου, για την αντιμετώπιση του ζητήματος των αθιγγάνων της Αγίας Τριάδος.

 

dimarxos-xasapis-sunadinos.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech