Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί

Ο Δήμαρχος στην Αθήνα

Στην Αθήνα μεταβαίνει σήμερα, Δευτέρα 25 Μαΐου 2015, ο Δήμαρχος Καλαμάτας, κ. Παναγιώτης Νίκας, προκειμένου να συμμετάσχει σε ευρεία σύσκεψη του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, με επικεφαλής τον Αναπληρωτή Υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γιάννη Τσιρώνη, με θέμα: «Άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος των Χ.Α.Δ.Α. στην Περιφέρεια Πελοποννήσου». Στη σύσκεψη θα συμμετέχουν στελέχη του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας και του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών και Τουρισμού, η επικεφαλής της Ε.Π.Ε.Ε.Κ.Ε, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και όλοι οι Δήμαρχοι της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Στη συνέχεια, το απόγευμα, θα έχει συνάντηση με στελέχη του Δήμου Αθηναίων, με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α. κ. Χρήστο Τεντόμα, με θέματα συζήτησης:
1. Την πολιτιστική συνεργασία μεταξύ των Δήμων Αθηναίων και Καλαμάτας
2. Τη συνεργασία και υποστήριξη στη λειτουργία του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας
3. Την υποστήριξη του Δήμου Αθηναίων στη διεκδίκηση από την πόλη μας να αναδειχθεί Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2021.

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech