Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί

Λευκή Νύχτα με χιλιάδες κόσμου που ψωνίζει και διασκεδάζει

Χιλιάδες κόσμου έχουν κατακλύσει την Καλαμάτα, χαρίζοντας τεράστια επιτυχία στη Λευκή Νύχτα 2015! Πολιτιστικές εκδηλώσεις σε όλο το κέντρο δίδουν κέφι και αισιοδοξία στον κόσμο, ενώ τα καταστήματα προσφέρουν σε Καλαματιανούς και επισκέπτες τη δυνατότητα να αγοράσουν είδη σε μεγάλη ποικιλία με πολύ χαμηλές τιμές. Επίσης, υπάρχουν μεγάλες προσφορές σε πολλά αγαθά, που προσελκύουν το ενδιαφέρον του αγοραστικού κοινού.

lefki nyxta prosfores 11

Ο Δήμαρχος, σε δηλώσεις του, εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι η Λευκή Νύχτα προσφέρει τη δυνατότητα στον κόσμο να κάνει συμφέρουσες αγορές, στηρίζει τους εμπόρους, προβάλλει την Καλαμάτα, χαρίζει ψυχαγωγία και ευχαρίστησε όλους όσοι συμβάλλουν στην επιτυχία της.

dimarxos-milaei-me-kosmo

Σημειώνεται ότι για τη διοργάνωση της φετινής εκδήλωσης, ο Δήμος Καλαμάτας συνεργάσθηκε με τον Εμπορικό Σύλλογο, το Επιμελητήριο, την Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων, την Ένωση Ξενοδόχων Μεσσηνίας, το Σύλλογο Ιδιοκτητών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος, με την υποστήριξη του Υπεραστικού και του Αστικού ΚΤΕΛ, των ταξί και κρατικών Υπηρεσιών.


xoreftikos-syllogos-lefkipos 2

Το κέντρο της Καλαμάτας έχει αποδοθεί στους πεζούς, πολλοί από τους οποίους έχουν έλθει από όλη την Πελοπόννησο κι ακόμη παραπέρα. Πολλά καταστήματα προσφέρουν κεράσματα, ενώ ανά περιοχές διοργανώνουν πολιτιστικές εκδηλώσεις, οι οποίες πλαισιώνουν τις 7 εκδηλώσεις του Δήμου Καλαμάτας και της Κοινωφελούς του Επιχείρησης «Φάρις» στην Κεντρική Πλατεία – Βασιλέως Γεωργίου και στο Ιστορικό Κέντρο.

kosmos-brosta-apo-dimarxeio

Η Λευκή Νύχτα θα συνεχισθεί μέχρι το ξημέρωμα της Κυριακής 30 Αυγούστου. Είναι ένα πραγματικό ολονύκτιο πανηγύρι, με τα καταστήματα, όπου έχουν «σπάσει» οι τιμές, ανοικτά και με ψυχαγωγία για όλους!

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech