Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί

Π. Νίκας στο ΣΤΟ: Η πατρίδα είμαστε και εμείς

Συνεδρίασε σήμερα, Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015, το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο του Δήμου Καλαμάτας εν όψει της χειμερινής περιόδου, με τη συμμετοχή εκπροσώπων κρατικών Υπηρεσιών και εθελοντικών οργανώσεων.

Ο Δήμαρχος, απευθυνθείς σε όσους μετέσχον της συνεδριάσεως, αναφέρθηκε στη σοβαρή παρέμβαση από πλευράς Δήμου για τον καθαρισμό υπονόμων, φρεατίων, ρεμάτων κ.ά. Είπε, επίσης, ότι ο Δήμος αναμένει το "πράσινο φως" για το έργο διαχείρισης ομβρίων από το Νοσοκομείο μέχρι το Ασπρόχωμα, για το οποίο έχουν εγγραφεί 2,3 εκατ. ευρώ στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, ενώ από τον Υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη έχει δοθεί διαβεβεβαίωση για την πραγματοποίηση του έργου. Επίσης, ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στην παρέμβαση από πλευράς Περιφέρειας Πελοποννήσου, για τη διαχείριση των ομβρίων στη Νέα Είσοδο, έργο για το οποίο έχει ολοκληρωθεί η διαγωνιστική διαδικασία.

Ο Π. Νίκας προσέθεσε ότι σε περίπτωση κακοκαιρίας το προσωπικό και ο εξοπλισμός του Δήμου τίθενται στη διάθεση της Πυροσβεστικής, με την οποία υπάρχει άριστη συνεργασία. Επίσης, θα προχωρήσει η προμήθεια αλατιού από πλευράς Δήμου, που θα διατεθεί στις ορεινές Τοπικές Κοινότητες για να χρησιμοποιηθεί σε περίπτωση χιονόπτωσης. Τόνισε, δε, ότι είναι αναγκαία η προετοιμασία για τις δύσκολες από πλευράς καιρικών συνθηκών περιόδους, επισημαίνοντας ότι "η πατρίδα, η πολιτεία είμαστε και εμείς".

DSCN9958_Medium.JPGDSCN9959_Medium.JPGDSCN9960_Medium.JPGDSCN9961_Medium.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech