Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί

(Με διευκρίνιση) Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη συντήρηση του ασύρματου δικτύου

Ο Δήμος Καλαμάτας προκειμένου να καλύψει την ανάγκη συντήρησης του ασύρματου δικτύου που διαθέτει, καλεί τους ενδιαφερόμενους επαγγελματίες του χώρου να συμμετάσχουν στην παρούσα διαδικασία υποβάλλοντας κλειστές προσφορές.
Είδος διαδικασίας: Ανάθεση μετά από έρευνα αγοράς.
Κριτήριο κατακύρωσης: Η συνολικά χαμηλότερη προσφερόμενη τιμή (εφόσον τηρούνται οι υπόλοιπες προϋποθέσεις που ζητάει το Τμήμα Νέων Τεχνολογιών και Πληροφορικής)
Προϋπολογιζόμενη δαπάνη: 7.097,10 € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.
Οι εργασίες και υποχρεώσεις του αναδόχου αναφέρονται αναλυτικά στην υπ' αριθμ 8/2015 μελέτη του Τμήματος Νέων Τεχνολογιών και Πληροφορικής. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν την μελέτη από το Τμήμα Νέων Τεχνολογιών και Πληροφορικής, στη διεύθυνση Αριστομένους 28, ημιόροφος, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες καθώς και από την ιστοσελίδα του Δήμου Καλαμάτας (στην ενότητα «Προκηρύξεις»). Συμμετοχή στη διαδικασία σημαίνει αυτόματα αποδοχή των όρων και υποχρεώσεων που περιγράφονται στη μελέτη.
Οι προσφορές πρέπει να υποβληθούν στο Τμήμα Νέων Τεχνολογιών και Πληροφορικής μέχρι την Τρίτη 8/12/2015 ώρα 9:00 πμ οπότε και θα ανοιχτούν. Οι προσφορές που θα σταλούν ταχυδρομικά πρέπει να φτάσουν στο Δήμο και να πρωτοκολληθούν μέχρι και τη Δευτέρα 7/12/2015. Οι προσφορές θα πρέπει να υποβληθούν σε κλειστό φάκελο, στο εξωτερικό του οποίου θα αναγράφεται:
ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Προς τον Δήμο Καλαμάτας.
Τμήμα Νέων Τεχνολογιών και Πληροφορικής
Για τη Συντήρηση του Ασύρματου Δικτύου Καλαμάτας
Σύμφωνα με τη μελέτη 8/2015

Τα δικαιολογητικά που πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να συμπεριλάβουν στο φάκελο της προσφοράς είναι:
1. Πιστοποιητικό εγγραφής στο οικείο επιμελητήριο ή βεβαίωση άσκησης επαγγέλματος από Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία (Δ.Ο.Υ.) που θα έχει εκδοθεί το πολύ έξι (6) μήνες πριν από την ημερομηνία κατάθεσης των προσφορών (βλέπε διευκρίνιση στις 4/12/2015)
2. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 όπου ο συμμετέχων θα δηλώνει ότι: Έλαβα γνώση των όρων της μελέτης 8/2015 του Τμήματος Νέων Τεχνολογιών και Πληροφορικής του Δήμου Καλαμάτας και αποδέχομαι αυτούς ανεπιφύλακτα.
3. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 ότι δεν εμπίπτουν στους περιορισμούς του άρθρου 4 παρ. 3 του Ν. 2286/95, δηλαδή δεν τους έχει επιβληθεί ποινή αποκλεισμού από τις διαδικασίες προμηθειών του Δημοσίου ή των Ο.Τ.Α., και ότι ασκούν νόμιμα την επαγγελματική τους δραστηριότητα.
4. Αποδείξεις εμπειρίας τουλάχιστον 12 μηνών σε συντήρηση-υποστήριξη-εγκατάσταση ασύρματων δικτύων, από τους οποίους οι 6 τουλάχιστον μήνες θα είναι σε ασύρματα δίκτυα που βασίζονται κατ' εξοχήν σε εξοπλισμό CISCO. Η εμπειρία θα αποδεικνύεται με σχετικές συμβάσεις (οι οποίες θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί επιτυχώς) ή τιμολόγια παροχής υπηρεσιών (συνοδευόμενα από δικαιολογητικά, όπως π.χ. σχετικές επιστολές, από τα οποία προκύπτει ο χρόνος της εμπειρίας). Τα δικαιολογητικά αυτά θα πρέπει να συνοδεύονται με υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 όπου ο συμμετέχων θα δηλώνει την εμπειρία που επικαλείται καθώς και την επιτυχή ολοκλήρωση των σχετικών συμβάσεων.
5. Οικονομική προσφορά (στο έντυπο που υπάρχει στην τελευταία σελίδα της μελέτης).
Για οποιεσδήποτε σχετικές πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Τμήμα Νέων Τεχνολογιών και Πληροφορικής του Δήμου Καλαμάτας στο τηλ. 2721360728.

Το κείμενο αυτής της πρόσκλησης μπορείτε να το δείτε εδώ.

Τη μελέτη 8/2015 του Τμήματος Νέων Τεχνολογιών και Πληροφορικής μπορείτε να τη δείτε εδώ.

 

4/12/2015: Διευκρίνιση επί της πρόσκλησης:

Σας ενημερώνουμε σχετικά με τα απαραίτητα δικαιολογητικά που ζητείται να συμπεριλάβουν οι ενδιαφερόμενοι στο φάκελο της προσφοράς τους ότι:
- Το αριθμ. 1 δικαιολογητικό που είναι το Πιστοποιητικό εγγραφής στο οικείο επιμελητήριο, μπορεί να αντικατασταθεί με βεβαίωση άσκησης επαγγέλματος από Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία (Δ.Ο.Υ.) που θα έχει εκδοθεί του πολύ έξι (6) μήνες πριν από την ημερομηνία κατάθεσης των προσφορών.
Σε κάθε περίπτωση, από το δικαιολογητικό (αριθμ. 1) που θα κατατεθεί σύμφωνα με το παραπάνω, θα πρέπει να προκύπτει το ειδικό επάγγελμα του ενδιαφερόμενου το οποίο προφανώς θα πρέπει να είναι συναφές με το αντικείμενο της εργασίας που περιγράφεται στην αριθμ. 8/2015 μελέτη του Τμήματος Νέων Τεχνολογιών και Πληροφορικής του Δήμου Καλαμάτας και για την οποία καταθέτει προσφορά ο ενδιαφερόμενος.

Το έγγραφο με τη διευκρίνιση μπορείτε να το δείτε εδώ.

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech