Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί

Κρύο, βροχές και χιόνια στα ορεινά

Σήμερα, Πέμπτη 31-12-2015, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, στην περιοχή μας αναμένονται νεφώσεις πρόσκαιρα κατά τόπους αυξημένες, με παροδικές χιονοπτώσεις στα νότια ορεινά - ημιορεινά και σταδιακή βελτίωση. Η θερμοκρασία θα φθάσει έως 8 βαθμούς Κελσίου.

Η πρόγνωση για αύριο Παρασκευή 01-01-2016 (Πρωτοχρονιά) για την περιοχή μας αναφέρει τα εξής: παροδικές νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες. Από τη νύχτα αναμένονται βροχές στα νησιά του Ιονίου. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 8 βαθμούς Κελσίου.
Στο Δήμο Καλαμάτας, από τις πρώτες πρωινές ώρες της 31ης Δεκεμβρίου 2015 χιονίζει στα ορεινά. Μετά από επικοινωνία με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων του Ταϋγέτου, έγινε γνωστό ότι στα χωριά οι δρόμοι είναι ανοιχτοί και δεν έχουν εντοπιστεί προβλήματα, ενώ το χιόνι φθάνει τα 3-4 εκατοστά. Τα μηχανήματα της εργολαβίας της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας βρίσκονται στον Ταΰγετο, για να μείνει ο εθνικός δρόμος ανοιχτός.
Στο δρόμο Θουρίας – Πολιανής υπάρχουν πέτρες και χιόνι από τη θέση Κότρωνα έως το Εκκλησάκι των Αγίων Αναργύρων. Μέσα στην Πολιανή οι δρόμοι είναι καθαροί.
Η χιονόπτωση αναμένεται να εξασθενήσει μετά το μεσημέρι, αλλά οι χαμηλές θερμοκρασίες παραμένουν.

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech