Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί

Τα 49 στρέμματα (Δυτική Παραλία) στο Δήμο

Ύστερα από αγώνα 10 ετών της Δημοτικής Αρχής, έγινε κατορθωτό τα 49 στρέμματα στη Δυτική Παραλία, από το Νέδοντα μέχρι τον Κορδία, να τεθούν καταρχήν εκτός Υπερταμείου και, στη συνέχεια, ο Υπουργός Οικονομικών να τα συμπεριλάβει σε νομοσχέδιο, που ήδη κατατέθηκε στη Βουλή, προς παραχώρηση στο Δήμο Καλαμάτας για 99 χρόνια χωρίς αντάλλαγμα.

Πρόκειται για μία σπουδαία και ευεργετική για την πόλη εξέλιξη, αφού σ' αυτό το χώρο, όπου έχουν ήδη αναπτυχθεί δραστηριότητες (πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής, γήπεδα ΕΠΣΜ και Δυτικής Παραλίας, γήπεδα τένις), είναι δυνατόν να προστεθούν και άλλες λειτουργίες, που θα συνεισφέρουν στην ποιότητα ζωής.
Από το Δήμο έχει καταρτιστεί masterplan αξιοποίησης και προστασίας του χώρου (κατασκευή αθλητικών εγκαταστάσεων, διαμόρφωση νέων χώρων στάθμευσης, δημιουργία ζωνών πρασίνου και εν γένει αξιοποίηση του χώρου για την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής) και έχει υποβληθεί αρμοδίως.
Αυτονόητες είναι οι ευχαριστίες του Δήμου Καλαμάτας για τη συμβολή τους στους Υπουργούς κ. Χαρίτση, Βερναρδάκη και Τσακαλώτο.

ditiki-paralia-kalamatas.jpgDSCN0308_Medium.JPGtropopoihsh-gps-ston-kordia.jpg

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech