Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί

×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Κέντρο μηχανοκίνητου αθλητισμού στα Γιαννιτσάνικα

Μια έκταση εμβαδού 57.540,88 τετραγωνικών μέτρων στα Γιαννιτσάνικα, όπου βρισκόταν παλιότερα ο σκουπιδότοπος και η οποία έχει αποκατασταθεί, παραχωρήθηκε σήμερα κατά χρήση από το Δήμο Καλαμάτας στη Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Μεσσηνίας, στη Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Καλαμάτας και στη Λέσχη Μοτοσυκλετιστών BMW. Σκοπός είναι να δημιουργηθεί εκεί ένα κέντρο μηχανοκίνητου αθλητισμού.
Τη σύμβαση χρησιδανείου υπέγραψαν ο Δήμαρχος και εκ μέρους των Σωματείων ο Παναγιώτης Σάμιτας (ΛΕΜΟΜΕ), ο Παναγιώτης Πατσιλίβας (ΛΕΜΟΚΑ) και ο Γεώργιος Αλέξης (Λέσχη BMW).
Ο Δήμαρχος ανέφερε σε δηλώσεις του πως έγινε η καλή αρχή, ο Δήμος Καλαμάτας έχει φτιάξει το δρόμο ώστε να υπάρχει ευχερής πρόσβαση στο χώρο και τα Σωματεία θα υποστηριχθούν προκειμένου να διαμορφωθεί αυτός κατάλληλα σε κέντρο μηχανοκίνητου αθλητισμού. Άμεση θα είναι η παρέμβαση του Δήμου ώστε η κοινοπραξία «Μορέας» που κατασκευάζει τον αυτοκινητόδρομο να παραχωρήσει ικανές ποσότητες χώματος για τη δημιουργία πίστας μότο κρος. Επίσης, δόθηκε εντολή από το Δήμαρχο προς τη ΔΕΥΑΚ για την εκπόνηση μελέτης προκειμένου να μεταφερθεί νερό στο χώρο αυτό, κάτι που θα ευνοήσει και τη γειτονική περιοχή.
Ο χώρος στα Γιαννιτσάνικα παραχωρείται χωρίς αντάλλαγμα για 20 έτη.
Τη σύμβαση που υπεγράφη μπορείτε να δείτε εδώ.

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech