Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί

Η Πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση στο Διοικητήριο

Τις καλύτερές του ευχές για το 2014, τονίζοντας την ανάγκη ενότητας και συνεργασίας, έδωσε ο Δήμαρχος κατά την τελετή κοπής της βασιλόπιτας της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ανήμερα την Πρωτοχρονιά.

Ο Π. Νίκας εξέφρασε ευχαριστίες προς το Σεβ. Μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσόστομο, ο οποίος ευλόγησε την πίτα, για τις πολλαπλές ευεργεσίες που παρέχει στηρίζοντας στην πράξη τις 12 Κοινωνικές Δομές του Δήμου Καλαμάτας. Τόνισε, δε, πως ο ρόλος της Εκκλησίας είναι ευεργετικός, ιδίως εν μέσω κρίσης, για τον τόπο και το λαό μας.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τους Βουλευτές Μεσσηνίας για τη συνεργασία κατά το έτος 2013, μέσω της οποίας προωθήθηκε η εξυπηρέτηση των συμφερόντων του λαού. Απηύθυνε, επίσης, ευχαριστίες προσωπικά προς τον Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, το Διοικητή της 120 ΠΕΑ και τον ομόλογό του στο 9ο Σύνταγμα Πεζικού, μονάδα που επαναλειτούργησε με την καθοριστική συμβολή του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά. Επίσης, ευχαρίστησε για τη συνεργασία τον Αερολιμενάρχη Καλαμάτας, με στόχο την αναβάθμιση του αερολιμένα «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος» που αναδεικνύεται σε συγκοινωνιακό κόμβο για την Πελοπόννησο αλλά και πέραν αυτής.

Με αφορμή την είσοδο στο 2014, τόνισε ότι «χρειάζεται, για να τα καταφέρουμε, πρώτα απ’ όλα ενότητα», επισημαίνοντας πως «μπορούμε να συνεννοηθούμε εάν βαδίσουμε μ’ αυτό το κριτήριο». Ο Π. Νίκας υπογράμμισε την αναγκαιότητα να υπάρξει «λιγότερος λαϊκισμός, λιγότερα λόγια, λιγότερο χάιδεμα» και πως απαιτούνται «έργα για να ξαναστήσουμε το κράτος».

Τέλος, ανέφερε πως υπάρχει αισιοδοξία για τη Μεσσηνία εξαιτίας της κατασκευής του αυτοκινητοδρόμου Τρίπολης – Καλαμάτας, ενώ ολοκληρώνεται ο περιμετρικός της Καλαμάτας, τη στιγμή μάλιστα που το αεροδρόμιο καθίσταται διεθνές, συνδέοντας τον τόπο μας με πολλές ευρωπαϊκές πόλεις.

protoxroniatiki_pita.JPGprotoxroniatiki_pita_.JPGprotoxroniatiki_pita_1.JPGprotoxroniatiki_pita_2.JPGprotoxroniatiki_pita_3.JPG

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech