Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί

Χρηματικό πλεόνασμα στο Δήμο Καλαμάτας

Με χρηματικό πλεόνασμα έκλεισε το 2013 για το Δήμο Καλαμάτας, το οποίο ανήλθε σε 7.773.665,97 ευρώ, έναντι 6.099.600,27 ευρώ την αντίστοιχη ημερομηνία πέρυσι.

Τούτο «καταδεικνύει νοικοκυρεμένη διαχείριση στο Δήμο Καλαμάτας», τόνισε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου ο Δήμαρχος, χαρακτηρίζοντας το γεγονός «εξόχως σημαντικό». Ο Π. Νίκας προσέθεσε πως «όλα τα στοιχεία είναι ηλεγμένα, όλες οι διαδικασίες είναι εγκεκριμένες από υπερκείμενες Αρχές. Το Παρατηρητήριο των ΟΤΑ ελέγχει τα πάντα κι όλες οι διαδικασίες έγιναν στην ώρα τους». Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε για το αποτέλεσμα τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Παύλο Μπουζιάνη, τη Διευθύντρια, τους Προϊσταμένους και τους υπαλλήλους της Διεύθυνσης Οικονομικών του Δήμου Καλαμάτας.

Σημειώνεται πως ο Δήμος Καλαμάτας πέτυχε τα παραπάνω παρά την οικονομική κρίση και τη μείωση των πόρων τους οποίους χορηγεί το κράτος μέσω ΚΑΠ και ΣΑΤΑ κατά 65% περίπου και παρά το υπέρογκο κόστος της διαχείρισης απορριμμάτων (62 ευρώ τον τόνο).

Τονίζεται, ακόμη, πως ο Δήμος πλήρωσε όλες του τις υποχρεώσεις, που συνίσταντο κυρίως σε οφειλές των πρώην Δήμων Αρφαρών, Θουρίας και Άριος. Όπου αυτό δεν έγινε, οφείλεται σε έλλειψη δικαιολογητικών ή δικαστικές αποφάσεις.

 

synenteuxi_dhmarxou.JPGxrimatiko_ypoloipo.JPG

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech