Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί

×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Πλήθος σημαντικών θεμάτων στο ΔΣ του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας

Με πλήθος θεμάτων στην ημερήσια διάταξη, συνεδριάζει το ΔΣ του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας, την 20ή Ιανουαρίου 2014, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14.00 για συζήτηση και λήψη αποφάσεων.

Μεταξύ των θεμάτων ξεχωρίζουν η συζήτηση και λήψη απόφασης επί αιτήσεων της εταιρείας ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ Ν.Ε., ιδιοκτήτριας του Φ/Γ ΝΙΣΥΡΟΣ και του YUSSEF AL HEGGAWY ιδιοκτήτη του Μ/V AMADA, για αναστολή της διαδικασίας πλειστηριασμού αυτών των σκαφών που επί χρόνια βρίσκονται ακινητοποιημένα στο λιμένα Καλαμάτας, καθώς και η έγκριση μελέτης ηλεκτροφωτισμού του προσήνεμου μώλου (κυματοθραύστη) στο λιμάνι της Καλαμάτας.

Επίσης, θα ληφθεί απόφαση σχετικά με τον καθορισμό θέσεων ελλιμενισμού σκαφών (επαγγελματικών και ερασιτεχνικών) στο λιμάνι, ενώ θα γίνει και συζήτηση για αναθεώρηση σχεδίου MASTER PLAN και Μ.Π.Ε. για τη ζώνη λιμένα Καλαμάτας. Θα ληφθεί, ακόμη, απόφαση για την εκποίηση του γερανού LIEBHERR του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, όπως και για τροποποίηση ορίων ζωνών των παραχωρούμενων χερσαίων χώρων λιμένα Καλαμάτας.

Την ημερήσια διάταξη μπορείτε να δείτε εδώ.

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech