Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί

×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Στην τελική ευθεία για τις περιφερειακές εκλογές και τις ευρωεκλογές

Ξεκίνησε σήμερα, Παρασκευή 23 Μαΐου, η παραλαβή από πλευράς δικαστικών αντιπροσώπων - που έχουν διορισθεί στην εδαφική περιφέρεια του Δήμου Καλαμάτας - του εκλογικού υλικού και των ψηφοδελτίων για τις περιφερειακές εκλογές της 25ης Μαΐου, καθώς και για τις εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο που θα διεξαχθούν την ίδιαν ημέρα. Η διαδικασία θα εξακολουθήσει μέχρι τις 22.00 απόψε.

Αύριο, Σάββατο 24 Μαΐου, η επίδοση των αναγκαίων για τις εκλογές υλικών προς τους δικαστικούς αντιπροσώπους θα αρχίσει στις 8.00 το πρωί και θα συνεχισθεί μέχρι να παραλάβει το σάκο που του αντιστοιχεί ο τελευταίος δικαστικός αντιπρόσωπος.

evrwekloges 1

Επισημαίνεται πως ειδικό κινητό τηλέφωνο επιδίδεται σε ορισμένους δικαστικούς αντιπροσώπους, των οποίων τα εκλογικά τμήματα έχουν επιλεγεί από το Υπουργείο Εσωτερικών, για την άμεση και ασφαλή μετάδοση των αποτελεσμάτων προς το Υπουργείο.

Η ψηφοφορία την προσεχή Κυριακή θα αρχίσει στις 7.00 το πρωί και θα λήξει στις 19.00, τόσο για τις ευρωεκλογές όσο και για τις περιφερειακές εκλογές. Τα εκλογικά τμήματα παραμένουν ίδια και για τις δύο εκλογικές διαδικασίες, δηλαδή καθένας θα ψηφίσει όπου ψήφισε και την προηγούμενη Κυριακή.

Μπορείτε εδώ να δείτε το πρόγραμμα εκλογής, που σε εφαρμογή του νόμου εξέδωσε ο Δήμαρχος, στο οποίο αναφέρονται οι συνδυασμοί οι οποίοι μετέχουν στις εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Παρατίθεται επίσης το πρόγραμμα εκλογής όσον αφορά στις περιφερειακές εκλογές και στους δύο συνδυασμούς που μετέχουν σ’ αυτές.

europe-night.JPGevrwekloges.JPGevrwekloges_1.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech