Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί

×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Ευχαριστίες από τα παιδάκια του Νηπιαγωγείου Θουρίας

Μια πολύ όμορφη ευχαριστήρια επιστολή έλαβε ο Δήμαρχος. Προέρχεται από τις μαθήτριες και τους μαθητές του Νηπιαγωγείου Θουρίας. 

epistoli paidion

Στην επιστολή αναφέρονται τα ακόλουθα:

«Ευχαριστούμε πολύ το Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας, για τα ταξίδια που μας έκανε δώρο, για τα βραβεία που κερδίσαμε στη Γιορτή της Ανακύκλωσης. Επισκεφθήκαμε το Ναύπλιο και τη Μεθώνη».
Το γράμμα υπογράφουν ο Παναγιώτης, ο Κωνσταντίνος, η Ιωάννα, ο Ηλίας, η Γωγώ, η Βασιλική, η Κατερίνα, ο Αλέξανδρος, η Βίκυ, η Ναταλί, η Μαρία, η Σοφία, η Άννυ, ο Γιώργος, ο Νικήτας, ο Κωνσταντίνος, η Μαρίνα και η Κωνσταντίνα.
Υπενθυμίζεται πως η 2η Γιορτή Ανακύκλωσης διοργανώθηκε μεταξύ 3 και 5 Απριλίου, από το Δήμο Καλαμάτας και φορείς της πόλης, με μεγάλη επιτυχία. «Η Καλαμάτα ευχαριστεί τα παιδιά της, και τα μικρά και τα μεγάλα, γιατί την έφτασαν τόσο ψηλά, γιατί έκαναν όλη την Ελλάδα να μιλάει για το θαύμα της Ανακύκλωσης», είχε επισημάνει ο Δήμαρχος πριν κόψει την κορδέλα, εγκαινιάζοντας τις δράσεις της Γιορτής της Ανακύκλωσης.
 
photo 67
 
Σημειώνεται ότι ο Δήμος Καλαμάτας βραβεύθηκε πέρυσι τον Ιούνιο από το ΥΠΕΚΑ για την πρωτοπορία του πανελλαδικώς στην ανακύκλωση.
 
photo 75
 
Τα παιδιά ήταν κατά κύριο λόγο οι αποδέκτες του μηνύματος: «Μειώνω τα απορρίμματα, επαναχρησιμοποιώ, ανακυκλώνω, κομποστοποιώ», το οποίο μετέφερε η 2η Γιορτή της Ανακύκλωσης και το έκαναν πράξη μέσα από βιωματικά εργαστήρια, ζωγραφική και άλλες δράσεις, αλλά και ανακυκλώνοντας στην πράξη. Είχαν, δε, την ευκαιρία να κερδίσουν πλούσια δώρα, μεταξύ των οποίων οι προαναφερθείσες εκδρομές που πραγματοποίησε το Νηπιαγωγείο Θουρίας, τις οποίες είχε αθλοθετήσει ο Δήμος Καλαμάτας.
 
epistoli_paidion_.JPG
 
 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech