Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί

×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Ενημέρωση μέσω ηλεκτρονικών πινακίδων σε δρόμους, πάρκινγκ και στάσεις του Αστικού ΚΤΕΛ

Ξεκινά την προσεχή εβδομάδα η εγκατάσταση των ιστών και θα ακολουθήσει η τοποθέτηση των πινακίδων, όσον αφορά στο έργο με την ονομασία «Ευφυές τηλεματικό σύστημα πληροφόρησης οδηγών και πολιτών για τις μετακινήσεις και τη στάθμευση στο Δήμο Καλαμάτας, μέσω πολλαπλών καναλιών ενημέρωσης – ευφυής μετακίνηση». Το έργο έχει προϋπολογισμό 195.717,60 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, με χρηματοδότηση από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ψηφιακή Σύγκλιση του ΕΣΠΑ και περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, μία ηλεκτρονική πινακίδα ενημέρωσης οδηγών (VMS), δύο ηλεκτρονικές πινακίδες ενημέρωσης οδηγών για διαθεσιμότητα χώρων στάθμευσης, δέκα ηλεκτρονικές πινακίδες «έξυπνων» στάσεων, δεκατέσσερις τηλεματικές συσκευές οχήματος με οθόνη οδηγού για τα αστικά λεωφορεία, δύο ανιχνευτές κυκλοφοριακού φόρτου και ένα διαδικτυακό τόπο ενημέρωσης κοινού.

Ανάδοχος είναι, κατόπιν διαγωνισμού, η ένωση των εταιρειών με την επωνυμία «Εφαρμογές Έξυπνου Λογισμικού Κυκλοφορίας & Μεταφορών Ανώνυμη Εταιρεία - Info Trip A.E.» και «AMCO Ολοκληρωμένα Συστήματα Υψηλής Τεχνολογίας Ανώνυμη Βιομηχανική και Εμπορική Εταιρεία - AMCO A.B.E.E.». Σχετική σύμβαση υπεγράφη μεταξύ του Δημάρχου και εκπροσώπου του αναδόχου.

ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ

Η ηλεκτρονική πινακίδα ενημέρωσης οδηγών (VMS) θα τοποθετηθεί στη συμβολή των οδών Αρτέμιδος και Μακεδονίας (βορειοανατολική γωνία), με σκοπό την ενημέρωση όσων εισέρχονται στην πόλη από τη Νέα Είσοδο και όσων κατευθύνονται από την Παραλία στο Κέντρο μέσω της οδού Αρτέμιδος. Θα παρέχονται πληροφορίες για την κυκλοφορία και για θέματα που ενδιαφέρουν τους κατοίκους και επισκέπτες της Καλαμάτας.

Οι δύο ηλεκτρονικές πινακίδες ενημέρωσης οδηγών για διαθεσιμότητα χώρων στάθμευσης θα τοποθετηθούν η μία στην είσοδο του δημοτικού πάρκινγκ πίσω από τον ΟΤΕ και η έτερη στην κάθοδο της Αρτέμιδος (πλησίον αυτού του χώρου σταθμεύσεως).

Οι δέκα ηλεκτρονικές πινακίδες «έξυπνων» στάσεων, μέσω των οποίων το κοινό θα πληροφορείται τους εκτιμώμενους χρόνους άφιξης των αστικών λεωφορείων, θα τοποθετηθούν στα εξής σημεία:

  1. Σταθμός ΟΣΕ, στην οδό Κεφάλα
  2. Σπουδαστική Εστία, στην οδό Λακωνικής, με κατεύθυνση προς Κέντρο
  3. Ψαράκια, στην οδό Αριστομένους, με κατεύθυνση προς νότο
  4. Δημαρχείο, στην οδό Νέδοντος, με κατεύθυνση προς νότο
  5. Έναντι πρώην σχολών Παπαφλέσσα, στην οδό Φαρών, με κατεύθυνση προς Κέντρο
  6. Παλιό ΚΤΕΛ, στην οδό Αρτέμιδος με κατεύθυνση προς Κέντρο
  7. Ναυαρίνου, πλησίον ξενοδοχείου Elite
  8. Ναυαρίνου, πλησίον διασταύρωσης με Φαρών
  9. Πλάτωνος, πλησίον ΙΚΑ
  10. Νέο Δημαρχείο, στην οδό Αθηνών, με κατεύθυνση προς Κέντρο.

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech