Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί

×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Θεία Λειτουργία στο Ναΰδριο της Αγίας Σκέπης

Όρθρος και Θεία Λειτουργία τελέσθηκαν χθες, Κυριακή 6 Ιουλίου 2014, στο Ναΰδριο της Θείας Σκέπης της Θεοτόκου, που αποτελεί δημοτική περιουσία. Πρόκειται για εορτασμό που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Δήμος Καλαμάτας στο Εκκλησάκι αυτό, το οποίο βρίσκεται σε πολύ όμορφο, κατάφυτο χώρο, στο Ανατολικό Κέντρο, νοτιοανατολικά της Τέντας.

Το Εκκλησάκι, πιο γνωστό ως Αγία Σκέπη, ήταν ο Ναός του παλαιού στρατοπέδου Παπαφλέσσα όπου έδρευε το 9ο Σύνταγμα Πεζικού, παραχωρήθηκε δε στο Δήμο Καλαμάτας μαζί με το μεγαλύτερο τμήμα του παλαιού στρατοπέδου, μετά τους σεισμούς του 1986.

agia-skepi

Στις χθεσινές ιεροτελεστίες παρευρέθη πλήθος κόσμου, ενώ το Δήμο εξεπροσώπησαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Πολίτης και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Φιλαρμονικής Αργύρης Κουδούνης. Ο Δήμος Καλαμάτας διοργάνωσε και Αρτοκλασία, που εψάλη περί το τέλος της Θείας Λειτουργίας και στο πλαίσιο της οποίας αναπέμφθηκαν ευχές υπέρ υγείας και σωτηρίας του Δημάρχου, του Προέδρου και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, των Προέδρων και των μελών των Συμβουλίων των Κοινοτήτων του Δήμου μας, καθώς και όλων των εργαζομένων στο Δήμο Καλαμάτας και τους Οργανισμούς του.

agia-skepi.JPGagia-skepi_1.JPGagia-skepi_2.JPGagia-skepi_3.JPGagia-skepi_4.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech