Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί

×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Ξεκινά το 8ο Φεστιβάλ Δρόμου στις 11 Ιουλίου

Ξεκινά στο τέλος αυτής της εβδομάδας το 8ο Φεστιβάλ Δρόμου, που θα διεξαχθεί και φέτος στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα, με την υποστήριξη του Δήμου Καλαμάτας. Το Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας είναι μια σειρά εκδηλώσεων, που διοργανώνουν από κοινού πολλοί φορείς, με την καθοριστική συμβολή του Δήμου, ενώ το συντονισμό έχει το Κέντρο Νέων Καλαμάτας και τη διοικητική υποστήριξη η Κοινωνική Ανάπτυξη Νέων.

street-festival 8

Από την Παρασκευή 11 Ιουλίου μέχρι την Κυριακή 13 του μήνα, στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων, το 8ο Φεστιβάλ Δρόμου θα συγκεντρώσει καλλιτέχνες από διάφορες χώρες της Ευρώπης, περισσότερες των 10. Επίσης, πριν από αυτήν την περίοδο, σε διάφορα σημεία της Καλαμάτας, στο κέντρο και στην Παραλία, διεξάγονται προφεστιβαλικές εκδηλώσεις.

street-festival 10

Το Φεστιβάλ Δρόμου έχει κατορθώσει να πετύχει σημαντική αναγνωρισιμότητα και εκτιμάται ότι πέρυσι το παρακολούθησαν πάνω από 7.000 άτομα, πολλά από τα οποία προέρχονταν από περιοχές εκτός Μεσσηνίας.

Φέτος, οι συμμετοχές καλλιτεχνών ξεπερνούν τις 100 από το εξωτερικό, είναι πάνω από 70 από την υπόλοιπη Ελλάδα, ενώ δήλωσαν ότι θα μετάσχουν 20 φορείς από την Καλαμάτα.

Πληροφορίες:

https://www.facebook.com/groups/kalamatastreetfestival/

http://www.streetfestival.gr

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech