Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί

×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Συνεδρίασε η Οικονομική Επιτροπή στις 29 Ιουλίου 2014

Κατά τη διάρκεια της σημερινής, 33ης / 2014, συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Καλαμάτας, διεξήχθησαν συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των εξής θεμάτων, όπως παρακάτω:

1. Διενέργεια φανερής προφορικής πλειοδοτικής δημοπρασίας για την εκποίηση εγκαταλελειμμένων αυτοκινήτων. Ουδείς ενδιαφερόμενος προσήλθε και η Επιτροπή αποφάσισε τη μείωση της τιμής πρώτης προσφοράς κατά 10%, όπως κατά νόμο έχει δικαίωμα, και την επανάληψη της δημοπρασίας.

2. Αποδέσμευση πιστώσεων δημοτικού προϋπολογισμού οικον. έτους 2014. Εγκρίθηκε ως η εισήγηση.

3. Διάθεση πιστώσεων δημοτικού προϋπολογισμού οικον. έτους 2014. Εγκρίθηκε ως η εισήγηση.

4. Αναμόρφωση δημοτικού προϋπολογισμού οικον. έτους 2014. Εγκρίθηκε, όπως μεταξύ άλλων όσον αφορά στην επιχορήγηση του Δήμου από τη ΔΕΥΑΚ για πολιτιστικές δραστηριότητες με ποσόν 70.000 ευρώ, σχετικά με την προμήθεια υλικών άρδευσης και σιντριβανιών ποσού 13.000 ευρώ, καθώς και αναφορικά με επισκευές στο δρόμο προς την Ιερά Μονή Δήμιοβας, ποσού 161.000 ευρώ.

dimiova 1

ΑΝΑΔΟΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ

5. Επί του πρακτικού της επιτροπής διαγωνισμού για την παροχή υπηρεσίας «Λειτουργία κινητής μονάδας επεξεργασίας ΑΣΑ με στόχο την ανάκτηση – αξιοποίηση όλων των παραγόμενων προϊόντων (κόμποστ – ανακυκλώσιμα κ.λπ.)». Στο πλαίσιο της πραγματοποίησης διεθνούς διαγωνισμού, κατατέθηκε μία προσφορά, από την εταιρεία EcowasteΕΠΕ, στην οποία κατακυρώθηκε ο διαγωνισμός έναντι ποσού 65,40892 ευρώ ανά τόνο, με το ΦΠΑ. Σημειώνεται πως σε αντίστοιχο διαγωνισμό το 2012 η εταιρεία Ηλέκτωρ είχε καταθέσει προσφορά ύψους 107,89 ευρώ ανά τόνο και η εταιρεία Μεσόγειος προσφορά ύψους 124,30 ευρώ ανά τόνο, πάντοτε περιλαμβανομένου του ΦΠΑ.

aporrim

ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ

6. Ανάδειξη αναδόχου για εκτέλεση με απευθείας ανάθεση του έργου «Ανάπλαση κοινόχρηστου χώρου όπισθεν καφενείου Νίκα στον οικισμό Πλατύ του Δήμου Καλαμάτας». Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 4.000 ευρώ, με χρηματοδότηση από ΣΑΤΑ. Κατατέθηκαν δύο προσφορές και προσωρινός μειοδότης αναδείχθηκε η Τεχνική Εταιρεία Κατασκευών Τσερπές – Κωτσάκης - Παπαδέας ΟΕ - Ανέλιξη ΟΕ, με έκπτωση 10%.

7. Απόδοση λογαριασμών δαπανών για τροποποιήσεις του δικτύου ΔΕΔΔΗΕ σε διάφορες θέσεις. Εγκρίθηκε.

8. Έγκριση ή μη άσκησης ενδίκων βοηθημάτων και μέσων. Εγκρίθηκε η μη άσκηση ενδίκου βοηθήματος και η εξωδικαστική επίλυση διαφοράς.

9. Ανάθεση επιδόσεων σε δικαστικούς επιμελητές. Εγκρίθηκε, όσον αφορά σε θέμα Κτηματολογίου.

10. Ανάθεση εκτέλεσης πρωτοκόλλων διοικητικής αποβολής σε δικαστικούς επιμελητές. Εγκρίθηκε, όσον αφορά στη διοικητική αποβολή ιδιωτών από δημοτική έκταση στα Παλιάμπελα Καλαμάτας.

11. Επί αιτημάτων υπαγωγής στη ρύθμιση του Ν. 4257/2014 (εκτός ημερησίας διατάξεως). Εγκρίθηκαν, ως η εισήγηση, για την εξόφληση με ευνοϊκούς όρους οφειλών προς το Δήμο Καλαμάτας εκ μέρους πολιτών και επιχειρήσεων. Υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει στις 14 Αυγούστου.

12. Προμήθεια εκτυπώσεων, εκδόσεων, βιβλιοδετήσεων έτους 2014 (εκτός ημερησίας διατάξεως). Μετά την παραίτηση από τη σύναψη σύμβασης ενός από τους αναδειχθέντες μειοδότες, κατακυρώθηκε η προμήθεια – ως προς συγκεκριμένα είδη, για τα οποία υπήρξε άρνηση του αναδειχθέντος μειοδότη – στην εταιρεία Δημόπουλος Παναγιώτης και Σία ΟΕ, συνολικού ποσού 511,93 ευρώ με το ΦΠΑ, που συμμετείχε στο διαγωνισμό.

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech