Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί

Δεκαπενταύγουστος 2014 στην Καλαμάτα

Κοσμοσυρροή στην Καλαμάτα και την περιοχή της καταγράφεται φέτος για την περίοδο του Δεκαπενταυγούστου, καθώς τα ξενοδοχεία παρουσιάζουν υψηλότατη πληρότητα. Η κίνηση των οχημάτων στους δρόμους γίνεται με δυσκολία λόγω της ελεύσεως χιλιάδων επισκεπτών. Την παρουσία πολλών χιλιάδων ανθρώπων από άλλες περιοχές μαρτυρεί και η αυξημένη κίνηση στην αγορά της Καλαμάτας.
 
pezodromos 1
 
Ο Δήμαρχος, σε δηλώσεις του σήμερα, καλωσόρισε τους επισκέπτες στο Δήμο Καλαμάτας και τους ευχήθηκε καλή διαμονή. Αναφέρθηκε ακόμη στον αγώνα του Δήμου, με το μισό προσωπικό σε σχέση με το παρελθόν, για την καθαριότητα και το πράσινο, ώστε η πόλη και οι κοινότητες του Δήμου Καλαμάτας να έχουν εικόνα ευπρεπή. Τόνισε δε ότι παρά τη θερινή περίοδο, οι υπάλληλοι του Δήμου βρίσκονται στις θέσεις τους.
 
plateia 1
 
ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
 
Επίσης, ο Π. Νίκας ευχήθηκε «χρόνια πολλά» με την ευκαιρία της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, καθώς και «να έχουμε δύναμη και υπομονή για το ξεπέρασμα των δυσκολιών».
 
Koimisis Theotokou
 
Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ
 
Την Κοίμηση της Θεοτόκου και τη Μετάστασή Της, εορτάζει και τιμά η Εκκλησία αύριο και, στην περιφέρεια του Δήμου Καλαμάτας, πανηγυρίζουν Ιερές Μονές και Ενοριακοί Ναοί.
Ο εορτασμός ξεκινά απόψε με τον Πανηγυρικό Εσπερινό και θα κορυφωθεί αύριο με τον Όρθρο και τη Θεία Λειτουργία. Πανηγυρίζουν οι Ιερές Μονές Δήμιοβας στο Καλάθιο όρος, Μαρδακίου πλησίον της Νέδουσας και Ελληνικών στην Άνθεια, καθώς και το Ιερό Μετόχιο της Μονής Μεγίστης Λαύρας στη Μικρομάνη.
Επίσης, Ιερές Πανηγύρεις θα τελεσθούν στους πανηγυρίζοντες Ιερούς Ναούς Λαιΐκων, Σπερχογείας, Άριος, Πλατέος, Άνω Βέργας και στον Κοιμητηριακό Ναό της Καλαμάτας.
 
ano-verga
 
Ο Δήμαρχος σήμερα θα μεταβεί στις Ιερές Μονές Δήμιοβας και Μαρδακίου, ενώ αύριο στο Κέντρο Αβίας, που είναι το χωριό γέννησής του.
 
moni dimiovas 
mardaki
 
 
 
 
 
 

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech