Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί

×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Πολύ επιτυχημένη η αγορά τοπικών προϊόντων που διοργανώθηκε στο Λαδά

Πολύ επιτυχημένη υπήρξε η αγορά αγροδιατροφικών προϊόντων από τον Ταΰγετο, που πραγματοποιήθηκε στην Τοπική Κοινότητα Λαδά, την Κυριακή 12 Οκτωβρίου, με έναρξη στις 10.00 το πρωί. Την αγορά επισκέφθηκε πολύς κόσμος, ο οποίος είχε την ευκαιρία να αγοράσει ποιοτικά προϊόντα από τις Τοπικές Κοινότητες του Ταϋγέτου, αλλά και να ψυχαγωγηθεί. Πάνω από 20 παραγωγοί διέθεσαν στο Λαδά κάστανα, μήλα, καρύδια, πατάτες, κρεμμύδια, λάχανα, μέλι, ψωμί, κρασί, πελτέ τομάτας σπιτικό, ελαιόλαδο, σαπούνι, αλλά και είδη λαϊκής τέχνης.

Στην πλατεία του Λαδά, στήθηκε παραδοσιακό γλέντι από την Τοπική Κοινότητα και τον Πολιτιστικό Σύλλογο των απανταχού Λαδαίων, με ζωντανή μουσική, ενώ υπήρχαν εδέσματα όπως σουβλάκια, γουρνοπούλα και άλλα.

Η εκδήλωση οργανώθηκε από το Δήμο Καλαμάτας, την Τοπική Κοινότητα Λαδά, τον Πολιτιστικό Σύλλογο απανταχού Λαδαίων, ενώ μετέσχε ο Μορφωτικός Σύλλογος Καλαμάτας με χορευτικό συγκρότημα. Μάλιστα, οι γυναίκες του Λαδά προσέφεραν δωρεάν στους επισκέπτες εκατοντάδες μελωμένες δίπλες, που ετοίμασαν οι ίδιες.

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech