Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί

Εορτή Αγίου Δημητρίου στο Αριοχώρι και βραβεύσεις εισαχθέντων στο Πανεπιστήμιο

Την ιερή πανήγυρη του πολιούχου του χωριού Αγίου Δημητρίου τέλεσαν χθες, Κυριακή 26 Οκτωβρίου, οι κάτοικοι και οι φίλοι του Αριοχωρίου. Την παραμονή, τελέσθηκε Εσπερινός και κατόπιν πραγματοποιήθηκε τρισάγιο στη μνήμη των 7 εκτελεσθέντων από τις δυνάμεις Κατοχής. Ανήμερα την εορτή, τελέσθηκε Θεία Λειτουργία και, μετά το πέρας της, στην κεντρική πλατεία Αριοχωρίου διοργανώθηκε τελετή από τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Σύλλογο Αριοχωρίου, την Τοπική Κοινότητα και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο. 
Σε αυτήν, επεδόθησαν βραβεύσεις σε παιδιά που κατοικούν στο Αριοχώρι και πέτυχαν στο Πανεπιστήμιο. Πρόκειται για τον Δημήτριο Κωνσταντινόπουλο του Νικολάου, που εισήχθη στο Τμήμα Φυσικής Πανεπιστημίου Πατρών, στη Βασιλική Γιαννέτου του Γεωργίου που πέτυχε στο Τμήμα Νοσηλευτικής Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και στην Ευσταθία Χαραλαμποπούλου του Αγγέλου που πέρασε στο Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Ο Δήμαρχος, σε χαιρετισμό του, τόνισε την ανάγκη ενότητας στις δύσκολες μέρες που περνά η πατρίδα μας και επεσήμανε πως είναι αναγκαία η επιβράβευση της προόδου των μαθητών, με εκδηλώσεις σαν τη συγκεκριμένη.
Στην εκδήλωση, στην οποία παρέστη πλήθος κόσμου και αιρετοί του Δήμου Καλαμάτας, απηύθυναν ακόμη χαιρετισμούς ο Ειδικός Γραμματέας του ΣΔΟΕ Στέλιος Στασινόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος Γεώργιος Φάβας και ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Μεσσηνίας π. Σωτήριος Τζαϊλέας.
Στη συνέχεια, παρετέθη γεύμα, ενώ στους επισήμους προσκεκλημένους προσφέρθηκαν καλάθια με τοπικά προϊόντα.
 
agios_dimitrios_arioxoriou.JPGagios_dimitrios_arioxoriou_1.JPGagios_dimitrios_arioxoriou_2.JPGagios_dimitrios_arioxoriou_3.JPG

 

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech