Εγκαίρως αίτηση για άδειες χρήσης κοινοχρήστων χώρων

στις .

Έκκληση να καταθέσουν εγκαίρως αίτηση για να τους χορηγηθεί άδεια χρήσης κοινοχρήστων χώρων, προκειμένου να εξοφλήσουν με ευνοϊκούς όρους το σχετικό τέλος και να αποφύγουν πρόστιμο 100%, έκανε προς τους εμπόρους και καταστηματάρχες υγειονομικού ενδιαφέροντος και εν γένει κάθε χρήστη κοινοχρήστου χώρου ο Αντιδήμαρχος Θανάσης Ηλιόπουλος.

Σε συνέντευξη Τύπου, σήμερα Πέμπτη 20 Απριλίου 2017, ο κ. Ηλιόπουλος επεσήμανε ότι, σε σχέση με τα περυσινά δεδομένα, έχει υποβάλει αίτηση περίπου το 50% των ενδιαφερομένων, που σημαίνει ότι έχουν χορηγηθεί άδειες για την κατάληψη κοινοχρήστων χώρων σε 88 επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος και σε 46 εμπορικές, δεδομένου ότι πέρυσι δόθηκαν περίπου 300 άδειες.
Εάν ο επιχειρηματίας κάνει εγκαίρως την αίτησή του, προκειμένου να χρησιμοποιήσει στη συνέχεια τον κοινόχρηστο χώρο, θα εκδοθεί άδεια και θα έχει τη δυνατότητα να δώσει προκαταβολή 30% και το υπόλοιπο του τέλους να το εξοφλήσει σε τρεις δόσεις κατά μέγιστο. Εάν δεν κάνει αίτηση για τη χορήγηση άδειας και με δεδομένο ότι θα πραγματοποιηθούν έλεγχοι, θα πρέπει να έχει υπόψη του ότι το πρόστιμο ανέρχεται σε 100% της αξίας του τέλους κατάληψης κοινοχρήστου χώρου.

Share

Social media

Διαύγεια

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134 (Πρώην Νοσοκομείο Καλαμάτας)

Τηλ: (+30) 27213 60700

Fax: (+30) 27213 60760

polites@kalamata.gr