Ανθοκομική με πανδαισία λουλουδιών έως τη Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

στις .

Μεγάλη επιτυχία σημειώνει η 7η Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Καλαμάτας, η οποία θα διαρκέσει έως τη Δευτέρα 28 Μαΐου 2018. Στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων, το κοινό έχει τη δυνατότητα να θαυμάσει και να αγοράσει ανθόφυτα, θάμνους και δένδρα, αλλά και εργαλεία και εφόδια, να λάβει πληροφορίες από ειδικούς για τη...

Τελετή ανακηρύξεως του Αποστόλου Γεωργιάδη σε Επίτιμο Δημότη

στις .

Την προσεχή Δευτέρα 28 Μαΐου 2018, θα πραγματοποιηθεί η τελετή ανακηρύξεως του Επιτίμου Καθηγητή Πανεπιστημίου Αθηνών και Ακαδημαϊκού, Αποστόλου Γεωργιάδη, σε Επίτιμο Δημότη Καλαμάτας. Η τελετή θα διεξαχθεί στο ιστορικό Δημαρχείο Καλαμάτας, στην Αίθουσα Δημάρχου Χρήστου Μαλαπάνη, με ώρα ενάρξεως 11.30 π.μ.

Το ΔΣ του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου θα συνεδριάσει στις 30 Μαΐου 2018

στις .

Το ΔΣ του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας συγκαλείται την 30ή Μαΐου 2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00, σε συνεδρίαση για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:

1. Έγκριση πρακτικού επιτροπής διενέργειας δημόσιου φανερού πλειοδοτικού διαγωνισμού για την εκμίσθωση χώρου χερσαίας ζώνης λιμένα για εγκατάσταση και λειτουργία ψυχαγωγικών παιγνίων.
2. Λήψη...

Εγκαίνια Παρεκκλησίου Αγίων Γρηγορίου του Θεολόγου και Κοσμά του Αιτωλού

στις .

Εγκαίνια του Ιερού Παρεκκλησίου των Αγίων Γρηγορίου του Θεολόγου και Κοσμά του Αιτωλού θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018. Το Ναΰδριο αυτό είναι Παρεκκλήσιο του Ενοριακού Ιερού Ναού Προφήτη Ηλία της Μικρής Μαντίνειας και βρίσκεται στο δρόμο προς Μάνη.
Την Παρασκευή 1η Ιουνίου 2018 και ώρα 19.00 θα γίνει...

Το Δημοτικό Συμβούλιο συνεδρίασε την Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

στις .

Στη 12η/2018 συνεδρίασή του συνήλθε το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας, το βράδυ της Πέμπτης 24 Μαΐου 2018. Τα σημαντικότερα θέματα, επί των οποίων έλαβε αποφάσεις, είναι τα εξής:

ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΜΝΗΜΕΙΩΝ /
ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΚΠΤΩΣΗΣ

Ανεβλήθη η λήψη απόφασης περί έκπτωσης της αναδόχου εταιρείας, όσον αφορά στο έργο «Προμήθεια και τοποθέτηση φωτισμού για...

Κατάρτιση Κτηματολογίου

στις .

Το Δημαρχείο επισκέφθηκε σήμερα, Παρασκευή 25 Μαΐου 2018, ο Νικόλαος Λαμπρόπουλος, εκπρόσωπος κοινοπραξίας 8 εταιρειών («Κοινοπραξία Κτηματολόγιο για την Ανάπτυξη 5»), η οποία πρόκειται να καταρτίσει ως ανάδοχος, για λογαριασμό της Ελληνικό Κτηματολόγιο, το κτηματολόγιο στο υπόλοιπο της Μεσσηνίας. Ο κ. Λαμπρόπουλος έχει εμπειρία του αντικειμένου και της περιοχής μας,...

Η λειτουργία των δημοτικών WC

στις .

Απολύτως ομαλή είναι η λειτουργία των κοινοχρήστων δημοτικών WC, που βρίσκονται το πρώτο ανατολικά του κτηρίου του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου, το δεύτερο στο νοτιοανατολικό άκρο του κεντρικού πάρκινγκ, έναντι της διασταύρωσης Ιατροπούλου και Νέδοντος και το τρίτο στην πλατεία Μαυρομιχάλη. Αυτοί οι χώροι υγιεινής καθαρίζονται από εταιρεία κατ' επανάληψη σε...

Επαναλειτουργεί το σιντριβάνι

στις .

Μετά την επισκευή του, η οποία κράτησε αρκετές ημέρες, επαναλειτούργησε το νότιο σιντριβάνι στην Κεντρική Πλατεία - Βασιλέως Γεωργίου, με νέο προγραμματισμό και καλύτερο αποτέλεσμα.

Social media

Διαύγεια

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134 (Πρώην Νοσοκομείο Καλαμάτας)

Τηλ: (+30) 27213 60700

Fax: (+30) 27213 60760

polites@kalamata.gr