Κερδίζεται η μάχη της αφίσας

στις .

Μεγάλες προσπάθειες καταβάλλουν τα στελέχη της Δημοτικής Αστυνομίας για την αντιμετώπιση της αφισορρύπανσης. Οι αφίσες που αναρτώνται, αφαιρούνται στο συντομότερο δυνατό χρόνο και επιβάλλονται τα πρόστιμα που ορίζονται από τον Κανονισμό Καθαριότητας. Η αφαίρεση των αφισών γίνεται χωρίς καμία εξαίρεση και η Καλαμάτα είναι από τις λίγες ελληνικές πόλεις, που...

Καθαρισμός από γκραφίτι

στις .

Συνεργείο εξειδικευμένο στο αντικείμενο, προχωρεί στην απάλειψη γκραφίτι στην πόλη της Καλαμάτας, ώστε αυτή να είναι ευπρεπισμένη.

 

...

Νόμιμες αποφάσεις (17 Αυγούστου 2017)

στις .

Νόμιμες κρίθηκαν από το Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης 8 αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας και 3 αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής. ως εξής:

1. Η 308/2017 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου αναφορικά με την: «έγκριση λύσης μίσθωσης των δύο γραφείων του Ε.Ο.Τ. επί της οδού Αριστομένους και Πολυβίου 6, ιδιοκτησίας Δήμου Καλαμάτας, με...

Η δακοκτονία στις 18 Αυγούστου 2017

στις .

Η ΔΑΟΚ ΠΕ Μεσσηνίας ανακοίνωσε ότι την Παρασκευή 18/8/2017 θα πραγματοποιηθούν ψεκασμοί δακοκτονίας στις Τοπικές Κοινότητες:

Σουληνάρι, Μεσοπόταμος, Κουκουνάρα, Βέργα, Βελίκα και Μεσσήνη στις περιοχές: Φακίστρα, Κυδωνίτσα και Λύκος, ενώ τo Σάββατο 19/8/17 στις περιοχές: Κυδωνίτσα, Λύκος και Τσουμπερλέκι.
Παρακαλούνται οι παραγωγοί να παρακολουθούν τους ψεκασμούς στους ελαιώνες τους και όσοι...

Ανάρτηση ανασυνταχθείσας πράξης εφαρμογής Αγίας Άννας

στις .

Σε συνέχεια της ανάρτησης της 2/2017 μεμονωμένης πράξης εφαρμογής σχεδίου πόλεως για την περιοχή Αγία Άννα Καλαμάτας και μετά την επεξεργασία των ενστάσεων και των δηλώσεων ιδιοκτησίας, καθώς και την καταγραφή και θεώρηση πίνακα επικειμένων κοινοχρήστων - κοινωφελών χώρων, η μεμονωμένη πράξη εφαρμογής ανασυντάχθηκε.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να λάβουν γνώση της...

Το ΔΣ της ΔΕΥΑΚ θα συνεδριάσει στις 21 Αυγούστου 2017

στις .

Συνεδρίαση του ΔΣ της ΔΕΥΑΚ συγκαλείται τη Δευτέρα 21/8/2017 και ώρα 21.00, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων:

1) Τροποποίηση (7η) Τεχνικού Προγράμματος της Δ.Ε.Υ.Α.Κ. έτους 2017
2) Τροποποίηση (7η) Προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων της Δ.Ε.Υ.Α.Κ. έτους 2017
3) Έργο: Μικροεπεκτάσεις δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων, χρήση 2017-2018:
α) Έγκριση μελέτης και...

Εντατική προετοιμασία για την 5η Λευκή Νύχτα

στις .

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία για μια ανεπανάληπτη 5η Λευκή Νύχτα στην Καλαμάτα, το Σάββατο 26 Αυγούστου 2017 προς την Κυριακή 27 του μήνα, σε συνέχεια της τεράστιας επιτυχίας που σημείωσε η εκδήλωση αυτή τα τελευταία τέσσερα χρόνια, μια βραδιά αφιερωμένη στο εμπόριο, με πολύ χαμηλές τιμές για το...

Ευχαριστίες προς το Δήμαρχο από το Σύλλογο «Ελληνομνήμονες»

στις .

Ευχαριστίες προς το Δήμαρχο εκφράζει με επιστολή του ο Σύλλογος «Ελληνομνήμονες», «για την ευγενική προσφορά των προϊόντων που κάνατε στο Σύλλογό μας, με σκοπό να τα προσφέρουμε στους διοργανωτές των εκδηλώσεων προς τιμήν του Μάρκου Μπότσαρη», στο Καρπενήσι, στις 4 και 5 Αυγούστου 2017.

Social media

Διαύγεια

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134 (Πρώην Νοσοκομείο Καλαμάτας)

Τηλ: (+30) 27213 60700

Fax: (+30) 27213 60760

polites@kalamata.gr