Συναυλία από τη Συμφωνική Ορχήστρα Voith στην Καλαμάτα

στις .

Το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας, αποχαιρετώντας το θερμό καλοκαίρι, καλωσορίζει το φθινόπωρο με μια ιδιαίτερη συναυλία: την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017, στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο της Καλαμάτας και στις 20:30, φιλοξενεί τη Συμφωνική Ορχήστρα Voith από τη Γερμανία.

Το πρόγραμμα της συναυλίας περιλαμβάνει το διάσημο και πολύ γοητευτικό 2ο κονσέρτο για πιάνο του Rachmaninoff, με σολίστ τον σπουδαίο Έλληνα βιρτουόζο, Θοδωρή Τζοβανάκη στην πρώτη του εμφάνιση στην Καλαμάτα, το διάσημο κονσέρτο για φλάουτο του W. A. Mozart σε σολ μείζονα, με σολίστ την απόφοιτο του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας, Λυδία Άιζενμπαχ, την Pavane του G. Fauré και το Alleluia του W.A.Mozart, με την συμμετοχή του Γυναικείου Φωνητικού Συνόλου «Μελίφωνο». Πρόκειται για ένα πραγματικά γοητευτικό πρόγραμμα, με "highlights" του κλασικού ρεπερτορίου.
Η είσοδος στην συναυλία είναι ελεύθερη.

 

ΟΡΧΗΣΤΡΑ VOITH-ORCHESTER HEIDENHEIM

Η ορχήστρα Voith ιδρύθηκε το 1948 από τον Dr. Hanns Voith στην πόλη Heidenheim an der Brenz.
Ξεκίνησε ως ορχήστρα δωματίου, στην οποία έπαιζαν τα μέλη της οικογένειας του Dr. Hanns Voith, και αργότερα οι μαθητευόμενοι της ομώνυμης εταιρείας. Με την προσθήκη κάποιων πνευστών εξελίχθηκε σε συμφωνική και εδραιώθηκε στην πόλη του Heidenheim, δίνοντας δυο συναυλίες το χρόνο με κλασικό και ρομαντικό κυρίως ρεπερτόριο. Αριθμεί περί τα 60 μέλη όλων των ηλικιών και επιπέδων.
Έχει επισκεφθεί πολλές φορές το εξωτερικό και αυτή είναι η δεύτερη φορά που έρχεται στην Ελλάδα.

kontogiannh-patty.jpglydia-aizenbax.jpgmelifono.jpgtzovanakis.jpg

Share

Social media

Διαύγεια

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

Τηλ: (+30) 27213 60700

Fax: (+30) 27213 60760

polites@kalamata.gr