Εκδηλώσεις

Συμφωνική Ορχήστρα, πολλές εκδηλώσεις στο Μέγαρο και "The Wall" με τη Φιλαρμονική

στις .

Πλήθος εκδηλώσεων, που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων την πρώτη συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας Καλαμάτας, πολλές εκδηλώσεις στο Μέγαρο Χορού και τη συναυλία της Δημοτικής Φιλαρμονικής Καλαμάτας στην «Τέντα» με τους Planet Caravan, που θα αποδώσουν το "The Wall" των Pink Floyd, συνθέτουν τον καμβά των εκδηλώσεων του Δήμου Καλαμάτας για την...

«Γυάλινος Κόσμος» στο ΔΗΠΕΘΕΚ

στις .

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Καλαμάτας παρουσιάζει το αριστούργημα του σπουδαίου Αμερικανού συγγραφέα Tennessee Williams «Ο Γυάλινος Κόσμος». 

«Ο Γυάλινος κόσμος» αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα έργα του συγγραφέα και όποτε έχει παρουσιαστεί στην σκηνή των ελληνικών θεάτρων, έχει σημειώσει αξιοπρόσεκτη επιτυχία. Είναι ένα έργο που συγκινεί βαθιά, γιατί είναι...

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση από τις Λέσχες Φιλίας, τη Φιλαρμονική και το Μορφωτικό

στις .

Οι Α΄ και Β΄ Λέσχες Φιλίας, Αλληλεγγύης και Πολιτισμού του Δήμου Καλαμάτας, η Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάτας και ο Μορφωτικός Σύλλογος Μεσσηνίας διοργανώνουν Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με τίτλο: «Σήμερον γεννάται εκ Παρθένου». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 20:00, στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας.

...

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

στις .

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ - ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
19.00 Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τη Δημοτική Φιλαρμονική
19.40 Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από το Δημοτικό Ωδείο
20.00 ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ
20.30 Συναυλία των "VEGAS"

ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ - ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
11.00 «Παίζουμε, τραγουδάμε και δημιουργούμε»
με το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού

ΣΑΒΒΑΤΟ...

Πρεμιέρα για τον «Γυάλινο Κόσμο» το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

στις .

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Καλαμάτας παρουσιάζει το αριστούργημα του σπουδαίου Αμερικανού συγγραφέα Tennessee Williams «Ο Γυάλινος Κόσμος». Η πρεμιέρα θα δοθεί το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 21.00, όπως αναφέρθηκε σε συνέντευξη Τύπου που δόθηκε σήμερα Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018.

«Ο Γυάλινος κόσμος» αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα...

Συναυλία για σόλο fingerstyle ακουστική κιθάρα στο Studio του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας

στις .

Το 8ο Φεστιβάλ Κιθάρας Καλαμάτας υποδέχεται το κοινό στο Studio του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας, για δεύτερη φορά φέτος!

Σε συνεργασία με τον κύκλο «Μουσικές του Κόσμου», παρουσιάζεται το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου στο Studio του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας και ώρα 20:00, μια συναυλία για σόλο fingerstyle ακουστική κιθάρα.
O Trevor Gordon Hall...

Εκδήλωση για την «Ημέρα του Εθελοντή»

στις .

Ο Δήμος Καλαμάτας μέσω της Επιτροπής Εθελοντισμού και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού διοργανώνει μουσική εκδήλωση ευαισθητοποίησης τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 20.00 στο εργατικό κέντρο (αμφιθέατρο «Θεόδωρος Αγγελόπουλος»).

Στην εκδήλωση θα τραγουδήσει ο Σταύρος Σαλαμπασόπουλος και θα τον συνοδεύσει στο πιάνο ο μαέστρος Γιώργος Τσοκάνης.

Η...

«Άναμμα» Χριστουγεννιάτικου δένδρου στην Αγορά

στις .

Εορταστική εκδήλωση για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δένδρου, που συνοδεύεται από εορταστικό φωτισμό στους χώρους της Αγοράς, θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 19.00, στο χώρο των Βιολογικών Προϊόντων της Κεντρικής Αγοράς Καλαμάτας. Στην εκδήλωση θα πάρουν μέρος όλα τα τμήματα του Αναπτυξιακού-Πολιτιστικού Συλλόγου Βέργας (χορευτικό - χορωδιακό...

«Μουσικές του κόσμου» με την «ανθρώπινη φωνή της μοναξιάς και της σιωπής...»

στις .

Oι «Μουσικές του Κόσμου» ακουμπούν «στα φτερά του τραγουδιού» και απογειώνονται την ερχόμενη Κυριακή 2 Δεκεμβρίου στις 20:00, στο Αμφιθέατρο «Θεόδωρος Αγγελόπουλος».

Δεκαπέντε τραγουδιστές από την Καλαμάτα και την Αθήνα ενώνουν τις φωνές τους σε μια βραδιά λυρικού τραγουδιού με διάσημες Άριες, ντουέτι και τρίο από την εποχή του Μπαρόκ...

«Το μαργαριτάρι του κόσμου» παιδικό θέατρο στο ΔΗΠΕΘΕΚ

στις .

Συνεχίζονται οι παραστάσεις του έργου του Γιάννη Μαργαρίτη «Το μαργαριτάρι του κόσμου», σε σκηνοθεσία Δημήτρη Φραγκιόγλου, που έχει ανεβάσει η Παιδική Σκηνή του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Καλαμάτας. Οι παραστάσεις δίδονται στην Κεντρική Σκηνή του ΔΗΠΕΘΕ, κάθε Κυριακή και ώρα 11:30 π.μ. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, δίδονται παραστάσεις για σχολεία.

...

Social media

Διαύγεια

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

Τηλ: (+30) 27213 60700

Fax: (+30) 27213 60760

polites@kalamata.gr