Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Η Οικονομική Επιτροπή συνεδρίασε στις 23 Αυγούστου 2016

Στην 37η/2016 συνεδρίασή της συνήλθε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καλαμάτας, την Τρίτη 23 Αυγούστου 2016, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των εξής θεμάτων:

1. Έλεγχος οικονομικών στοιχείων μηνός Ιουνίου, οικον. έτους 2016, Δήμου Καλαμάτας. Εγκρίθηκαν.
2. Έλεγχος οικονομικών στοιχείων 2ου Τριμήνου οικον. έτους 2016, Δήμου Καλαμάτας. Εγκρίθηκαν.

euros-750x400


3. Έλεγχος οικονομικών στοιχείων μηνός Ιουλίου, οικον. έτους 2016, Δήμου Καλαμάτας. Εγκρίθηκαν.
4. Αποδέσμευση πιστώσεων δημοτικού προϋπολογισμού οικον. έτους 2016. Εγκρίθηκε.
5. Διάθεση πιστώσεων δημοτικού προϋπολογισμού οικον. έτους 2016. Εγκρίθηκε.

6. Απ' ευθείας ανάθεση της προμήθειας ειδών καθαριότητας.Ο Δήμος προέβη σε απευθείας ανάθεση της προμήθειάς τους λόγω μη ολοκλήρωσης των διαδικασιών διαγωνισμού για την ανάδειξη μειοδοτών προς κάλυψη των αναγκών του Δήμου και των Νομικών του Προσώπων και εξαιτίας των ελλείψεων που παρατηρούνται. Η Επιτροπή ενέκρινε Απόφαση του Δημάρχου για απευθείας ανάθεση ύψους 1.593,09 ευρώ στον προηγούμενο μειοδότη, με τις τιμές της προηγούμενης σύμβασης.

 

 ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ
ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ

aa-fw

7. Επί των πρακτικών της επιτροπής διενέργειας του ανοιχτού μειοδοτικού διαγωνισμού για το έργο «Ενίσχυση δημοτικού φωτισμού σε διάφορα σημεία της πόλης». Το έργο έχει προϋπολογισμό 69.742 € με το ΦΠΑ και προσωρινός μειοδότης αναδείχθηκε η εταιρεία Naquatec, η οποία προσέφερε έκπτωση 56%.
Σκοπός του έργου αυτού είναι η ενίσχυση του δημοτικού φωτισμού σε διάφορα σημεία της Καλαμάτας και συγκεκριμένα στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων και στις περιοχές Αρτέμιδος και Νέας Εισόδου. Στις παρεμβάσεις στο Πάρκο περιλαμβάνεται η τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων και ιστών, ώστε να πυκνώσει το δίκτυο, συνοδευόμενη από την εγκατάσταση των αναγκαίων δικτύων ηλεκτροδότησης. Στις περιοχές Αρτέμιδος και Νέας Εισόδου θα αναβαθμιστεί το υπόγειο δίκτυο ηλεκτροδότησης, με στόχο την εύρυθμη λειτουργία του δικτύου δημοτικού φωτισμού.
8. Επί της γνωμοδότησης της επιτροπής του πρόχειρου ανοικτού δημόσιου διαγωνισμού για την παροχή υπηρεσιών «Συντήρηση οργανωμένων χώρων πρασίνου (2016)» για τις υποβληθείσες ενστάσεις κατά του πρακτικού ελέγχου δικαιολογητικών συμμετοχής και τεχνικής προσφοράς. Έγινε δεκτό το πρακτικό της επιτροπής διεξαγωγής διαγωνισμού και απερρίφθησαν οι ενστάσεις. Ο διαγωνισμός θα προχωρήσει στο στάδιο αποσφράγισης των προσφορών.
9. Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών και κατάρτιση όρων διακήρυξης πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια ειδών σιδηροπωλείου, χρωμάτων κλπ. 2016». Εγκρίθηκαν όσον αφορά σε διαγωνισμό προϋπολογισμού 70.945,12 ευρώ με το ΦΠΑ.
10. Κατάρτιση όρων διακήρυξης πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την αποστολή ταχυδρομικών αντικειμένων επιστολικού ταχυδρομείου και δεμάτων για το έτος 2016. Εγκρίθηκαν σχετικά με διαγωνισμό προϋπολογισμού 9.920 ευρώ με το ΦΠΑ.

 

ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΦΕ
ΣΤΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ

sidirodromikos-stathmos

11. Κατάρτιση όρων διακήρυξης ανοιχτής δημόσιας πλειοδοτικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση ισογείου καφέ – αναψυκτηρίου με την ακάλυπτη έκτασή του, εντός του χώρου του Κεντρικού Σιδηροδρομικού Σταθμού Καλαμάτας. Εγκρίθηκε η επανάληψη του διαγωνισμού με τους ίδιους όρους διακήρυξης. Η συνολική επιφάνεια του ισογείου του καφέ είναι 63 τετρ. μέτρα και του ακάλυπτου χώρου, ο οποίος προορίζεται για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων, ανέρχεται σε 142 τετρ. μέτρα, με δυνατότητα επέκτασης. Ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς είναι τα 1.200 ευρώ ανά μήνα.
12. Κοστολόγηση υλικών ζημιών που προκλήθηκαν από τροχαίο ατύχημα. Εγκρίθηκε.
13. Τροποποίηση προϋπολογισμού οικον. έτους 2016 κληροδοτήματος «Παν. Δραγώνα». Εγκρίθηκε.
14. Ορισμός Ενεργειακού Επιθεωρητή για την έκδοση Πιστοποιητικών Ενεργειακής Απόδοσης ακινήτων των κληροδοτημάτων «Λυκ. Σκιά» και «Γρηγ. Αλεξανδροπούλου». Εγκρίθηκε.
15. Διακοπή της παροχής νομικών υπηρεσιών από την ορισθείσα ως πληρεξούσια δικηγόρο των κληροδοτημάτων «Παν. Δραγώνα» και «Αικ. Χανδρινού» και βεβαίωση περί της καλής έως τώρα εργασίας αυτής. Εγκρίθηκε. 

 

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΓΗΠΕΔΟΥ ΑΡΙΟΣ

gipedo-aris 1

16. Ανάδειξη μειοδότη για το έργο «Επισκευή γηπέδου Άριος». Μειοδότης αναδείχθηκε ο Αλέξιος Τσάλλος, που προσέφερε έκπτωση 39% επί προϋπολογισμού μελέτης 12.700 ευρώ με το ΦΠΑ, για έργο που περιλαμβάνει παρεμβάσεις – μεταξύ άλλων – συντήρησης στην περίφραξη, επισκευής των τερμάτων του γηπέδου 5x5 στα οποία θα τοποθετηθούν δίχτυα, κατασκευής αγωγού αποχέτευσης των αποδυτηρίων ώστε να αντικατασταθεί ο αποφραχθείς υπάρχων αγωγός και προμήθειας και τοποθέτησης ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού των φωτιστικών ιστών. 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech