Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Εντυπωσιακό το 1ο Night Run Καλαμάτας

Παρότι ο καιρός το Σάββατο 10 Μαΐου δεν ήταν ο καλύτερος, οι συμμετοχές στο 1ο Night Run Καλαμάτας ξεπέρασαν τις προσδοκίες των διοργανωτών. Πολύς κόσμος, όλων των ηλικιών, φόρεσε τον εξοπλισμό του, με βασικό αξεσουάρ το φακό κεφαλής και ξεχύθηκε στους δρόμους της Καλαμάτας για βραδινό τρέξιμο.

nr 14

Όσοι είχαν δηλώσει συμμετοχή ξεπερνούσαν τους χίλιους αλλά αυτοί που συμμετείχαν ήταν λιγότεροι, κάτι χωρίς ιδιαίτερη σημασία δεδομένου ότι το όμορφο θέαμα και η βραδινή εμπειρία άθλησης αποζημίωσαν όσους έλαβαν μέρος. Παρουσιαστής της εκδήλωσης ήταν ο Νίκος Τσώνης, ενώ την μουσική κάλυψη της βραδιάς επιμελήθηκε ο dj Νεκτάριος Κορμάς.

nr 5

Η εκκίνηση δόθηκε λίγο μετά τις 20.30. Οι δρομείς που συμμετείχαν στη μικρή διαδρομή ( 2 χιλιόμετρα) έτρεξαν κατά μήκος της οδού Αριστομένους, διέσχισαν το Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων και επέστρεψαν στην Κεντρική Πλατεία - Βασιλέως Γεωργίου.

Εκείνοι που έτρεξαν στη μεγάλη διαδρομή (5 χιλιόμετρα), κατέβηκαν επίσης την Αριστομένους, διέσχισαν το Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων και συνέχισαν μέχρι την Προκυμαία, από όπου επέστρεψαν από την ίδια διαδρομή στην Κεντρική Πλατεία – Βασιλέως Γεωργίου. Στην Πλατεία το κέφι κορυφώθηκε με πολλή μουσική και zumba, μετά το πέρας αυτής της μη αγωνιστικής διαδικασίας.

Διοργανωτής ήταν το τμήμα Στίβου του Μεσσηνιακού, ενώ αυτή την αθλητική δραστηριότητα υποστήριξαν η αντιπροσωπεία λιπαντικών TOTAL Παπαδόπουλος, η αντιπροσωπεία αυτοκινήτων ΤΟΥΟΤΑ Κακούρος, τα καταστήματα αθλητικών ειδών COSMOS και το ξενοδοχείο Elite City Resort. Στην διοργάνωση, που πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Δήμου Καλαμάτας, προσέφεραν τις υπηρεσίες τους εθελοντές από την Επιτροπή Εθελοντισμού του Δήμου μας.

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech