Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου στηρίζει την υποψηφιότητα της Καλαμάτας για Πολιτιστική Πρωτεύουσα

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα στηρίξει έμπρακτα την προσπάθεια της Καλαμάτας να αναδειχθεί σε Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021. Την υποστήριξή τους στην προσπάθεια αυτή, την οποία ανέλυσε ο Δήμαρχος στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου τη Μεγάλη Δευτέρα 25 Απριλίου 2016 και ο Εκτελεστικός Διευθυντής του Γραφείου Υποψηφιότητας Kalamata21 Έκτορας Τσατσούλης, δήλωσαν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης και η μεγάλη πλειονότητα των μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ότι «η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα βοηθήσει στο επίπεδο των υποδομών» και πως είναι έτοιμη να βοηθήσει τόσο οικονομικά, όσο και γενικότερα, για να ευοδωθεί η σημαντική αυτή προσπάθεια, που θα έχει σημαντικά οφέλη για την Καλαμάτα και την Πελοπόννησο.

perifereia-peloponnhsou_politistikiProteuousaKalamata_2_Medium.jpgperifereia-peloponnhsou_politistikiProteuousaKalamata_3_Medium.jpgperifereia-peloponnhsou_politistikiProteuousaKalamata_4_Medium.jpg

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech