Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Κέντρο Ημέρας για Παιδιά με Αυτισμό: νέα αίθουσα και χώροι

Στην παραχώρηση αίθουσας και χώρων για την καλύτερη λειτουργία του Κέντρου Ημέρας για Παιδιά με Αυτισμό θα προχωρήσει ο Δήμος Καλαμάτας, ανταποκρινόμενος άμεσα σε αίτημα που υπέβαλε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Νομού Μεσσηνίας. Τούτο ανέφερε σήμερα, μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο Δήμαρχος, μετά από επιτόπια επίσκεψη.

Στο χώρο του οικισμού εργατικών κατοικιών Καλαμάτα V, έναντι του Ασύλου Ανιάτων, βρίσκεται αίθουσα συγκεντρώσεων εμβαδού 67,34 τετρ. μέτρων, που θα παραχωρηθεί στο Σύλλογο, μαζί με τον περιβάλλοντα χώρο ανατολικά της αίθουσας. Στον ελεύθερο χώρο θα δοθεί η δυνατότητα να αναπτυχθεί ένας λαχανόκηπος που θα φροντίζουν οι μετέχοντες στα προγράμματα του Κέντρου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Καλαμάτας παρεχώρησε το 2010, για τη στέγαση του Κέντρου, πέντε καταστήματα – καθένα με εμβαδόν 26,25 τετρ. μέτρα - στο χώρο των εργατικών κατοικιών, βορείως του κτηρίου όπου βρίσκεται η αίθουσα που θα παραχωρηθεί. Στο Σύλλογο θα παραχωρηθεί, επίσης, και ο αύλειος χώρος μεταξύ των δύο κτηρίων.

kentro-autistikwn_in.JPGkentro-autistikwn_in_1.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech