Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Ξεκινούν οι αγώνες για το κύπελλο ρυθμικής γυμναστικής «Elegant Cup»

Ο Φιλογυμναστικός Όμιλος Καλαμάτας, ο Δήμος Καλαμάτας και η Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, συνδιοργανώνουν το πρώτο διεθνές διασυλλογικό κύπελλο ρυθμικής γυμναστικής «Elegant Cup», στην Καλαμάτα. Η διαγωνιστική διαδικασία αρχίζει αύριο και το σχετικό πρόγραμμα παρατίθεται εδώ.

Ο Φιλογυμναστικός Όμιλος Καλαμάτας, το αρχαιότερο εν ενεργεία σωματείο ρυθμικής γυμναστικής στη χώρα, πρωτοπόρος στη ρυθμική γυμναστική τα τελευταία 32 χρόνια λειτουργίας του, ανέβηκε πολλές φορές στο βάθρο του Πρωταθλητή Ελλάδος, είτε σε επίπεδο ομαδικό,είτε σε ατομικό. Είναι το μοναδικό αθλητικό σωματείο που έχει να επιδείξει τόσες αθλήτριες με παγκόσμιες, πανευρωπαϊκές και άλλες διακρίσεις, προσφέροντας στην ανάδειξη και προβολή της πόλης και του Νομού μας ως προορισμού αθλητικού τουρισμού και τόπου διεξαγωγής μεγάλων διεθνών αθλητικών διοργανώσεων. Συγκεκριμένα, τη χρονιά που πέρασε ο Σύλλογος κατέκτησε συνολικά 54 μετάλλια σε πανελλήνια πρωταθλήματα, καθώς και διεθνείς αγώνες.

Το «Elegant Cup» απευθύνεται σε όλες τις αθλήτριες που ασχολούνται με τη ρυθμική γυμναστική από ηλικίας 6 ετών. Οι αθλήτριες ξεπερνούν τις 250 και μαζί με τις προπονήτριες, αρχηγούς αποστολών, κριτές και γονείς –συνοδούς, όσοι μετάσχουν θα ξεπεράσουν τα 600 άτομα.

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech