Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Ο 2ος Διεθνής Διαγωνισμός και Φεστιβάλ Χορωδιών Καλαμάτας τον Οκτώβριο 2017

Από τις 11 μέχρι τις 15 Οκτωβρίου 2017 πρόκειται να διεξαχθεί στην Καλαμάτα ο 2ος Διεθνής Διαγωνισμός και Φεστιβάλ Χορωδιών, που διοργανώνουν από κοινού ο Δήμος Καλαμάτας και ο διεθνής πολιτιστικός οργανισμός Interkultur. Ο Διαγωνισμός αυτός θα φέρει κοντά τους φίλους της χορωδιακής μουσικής από όλα τα σημεία του ορίζοντα, όπως συνέβη και τον Οκτώβριο του 2015.

Ο 1ος Διεθνής Διαγωνισμός και Φεστιβάλ Χορωδιών Καλαμάτας, που πραγματοποιήθηκε μεταξύ 14 και 18 Οκτωβρίου 2015, υπήρξε ένα πραγματικό πανηγύρι της χορωδιακής μουσικής, που απέδειξε ότι μπορούμε και υπό δύσκολες οικονομικές συνθήκες να διοργανώνουμε διεθνείς πολιτιστικές εκδηλώσεις, μέσα από τις οποίες προβάλλεται ο ελληνικός πολιτισμός και η πατρίδα μας. Την ίδια επιτυχία επιδιώκουν ο Δήμος Καλαμάτας και η Interkultur να έχει και ο 2ος Διεθνής Διαγωνισμός και Φεστιβάλ Χορωδιών Καλαμάτας, για τον οποίο οι προετοιμασίες προχωρούν με καλούς ρυθμούς.
Ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή 10 χορωδίες, από την Ελλάδα, τη Βραζιλία, τη Δανία, την Εσθονία, τη Ρουμανία και τη Ρωσία.
Όσοι θέλουν να μάθουν περισσότερα για το Διαγωνισμό, μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.interkultur.com  και, εφόσον το επιθυμούν, να δηλώσουν μέσω αυτής τη συμμετοχή της χορωδίας τους.

 

{source}
<!-- You can place html anywhere within the source tags -->
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/xXBXV3oAf-Q" frameborder="0" allowfullscreen></iframe><script language="javascript" type="text/javascript">
    // You can place JavaScript like this
    
</script>
<?php
    // You can place PHP like this
    
?>
{/source}

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech