Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Τα Παιχνίδια της Πριγκίπισσας Ιζαμπώ και η Νυχτερινή Παρέλαση

Πολύ επιτυχημένα υπήρξαν, στο πλαίσιο διεξαγωγής του 7ου Καλαματιανού Καρναβαλιού, η κατάληξη των Παιχνιδιών της Πριγκίπισσας Ιζαμπώ, που διεξήχθη το βράδυ της Παρασκευής 8 Μαρτίου 2019 και η Νυχτερινή Παρέλαση, το βράδυ της επομένης.

Στην Κεντρική Πλατεία – Βασιλέως Γεωργίου, το βράδυ της Παρασκευής, διοργανώθηκε πάρτι με ποτά και καρναβαλική μακαρονάδα, την οποίαν ετοίμασε η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος. Η εκδήλωση είχε τίτλο «Χορεύετε;» και αποτέλεσε την επισφράγιση των Παιχνιδιών της Πριγκίπισσας Ιζαμπώ, που γεμάτα γρίφους και κέφι απασχόλησαν τα πληρώματα του 7ου Καλαματιανού Καρναβαλιού για 3 εβδομάδες. Ο Δημήτρης Γιαννακέας ήταν DJ και την εκδήλωση παρουσίασε ο Παναγιώτης Δραγκιώτης.
Το Σάββατο 9 Μαρτίου, με ώρα έναρξης 19:00, πραγματοποιήθηκε η νυχτερινή παρέλαση, με τη συμμετοχή των γκρουπ του Καρναβαλιού, γεμάτων κέφι και ζωντάνια, καθώς και πλήθους κόσμου, η οποία ξεκίνησε από τα «Ουζάκια» και κατέληξε στο Ιστορικό Κέντρο, όπου ακολούθησε ξεφάντωμα! Την παρουσίασαν η Φωτεινή Ψυχίδου και η Άστρη Μαυρέα, με guest το Σωτήρη Γεωργούντζο και DJ τον Kosto και τον George Chantzis.

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech