Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Εκδήλωση στις 28 Δεκεμβρίου για την προβολή του Καρναβαλιού

Μιαν εκδήλωση για την προβολή του Καλαματιανού Καρναβαλιού 2014 διοργανώνει η Καρναβαλική Επιτροπή, μεταξύ των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Συγκεκριμένα, το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου, στις 14.00 θα γίνει η πρώτη μεγάλη προκαρναβαλική εκδήλωση, η οποία θα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Πρόκειται για έναν αγώνα δρόμου στο κέντρο της Καλαμάτας, μήκους περίπου 2 χιλιομέτρων, που αντιστοιχεί κατά κάποιο τρόπο στη διαδρομή της μεγάλης καρναβαλικής παρέλασης. Μετά τον τερματισμό θα ακολουθήσει πάρτι στην κεντρική πλατεία – Βασιλέως Γεωργίου της Καλαμάτας, με μουσικοχορευτικά δρώμενα και πολλές εκπλήξεις. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες και να συμπληρώσουν τις αιτήσεις συμμετοχής στα γραφεία της Καρναβαλικής Επιτροπής, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Καλαμάτας (ημιώροφος), καθημερινά από 19.00 έως 22.00.Η συμμετοχή είναι ελεύθερη.

Επισημαίνεται ότι στα σημεία αφετηρίας και τερματισμού θα υπάρχει «κουμπαράς» , όπου προαιρετικά οι συμμετέχοντες και οι θεατές θα έχουν τη δυνατότητα να συνεισφέρουν υπέρ κάποιας από τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου Καλαμάτας, που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Η προσπάθεια για ένα καλύτερο Καλαματιανό Καρναβάλι το 2014 έχει ξεκινήσει. Άμεσα «ανεβαίνει» στο Διαδίκτυο και η επίσημη ιστοσελίδα του Καλαματιανού Καρναβαλιού, ενώ υπενθυμίζεται ότι όλοι μπορούν να γίνουν μέλη της ομάδας «Φίλοι του Καλαματιανού Καρναβαλιού» στο facebook: https://www.facebook.com/groups/kalamatianokarnavali/?fref=ts, για να μαθαίνουν και από εκεί όλες τις δράσεις και τα νέα για τη διοργάνωση.

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech