Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Εντυπωσιάσθηκαν από την Καλαμάτα Αυστριακοί δημοσιογράφοι

Ομάδα Αυστριακών δημοσιογράφων ξενάγησε και φιλοξένησε στην Καλαμάτα για μικρό χρονικό διάστημα ο Δήμος. Το ταξίδι των εκπροσώπων του Τύπου της Αυστρίας διήρκεσε από τις 13 μέχρι τις 16 Μαρτίου και οι δημοσιογράφοι επισκέφθηκαν την Καλαμάτα την τελευταία ημέρα, αφού είχαν δει από κοντά τη δυτική Μεσσηνία και την CostaNavarino.

«Η Καλαμάτα και οι άνθρωποι της, άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις στους συμμετασχόντες. Μια πόλη γεμάτη ζωντάνια, παραθαλάσσια και πλούσια σε ιστορία», έγραψε στο Δήμαρχο ο Ιωάννης Ραφαλιάς του γραφείου του ΕΟΤ στην Αυστρία.

Την Καλαμάτα επισκέφθηκαν δημοσιογράφοι επαγγελματικού τουριστικού περιοδικού, της Kronen Zeitung, της μεγαλύτερης αυστριακής εφημερίδας και μιας από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη, έτερου επαγγελματικού περιοδικού και περιοδικού για golf.

Οι δημοσιογράφοι περιηγήθηκαν την πόλη και, μεταξύ άλλων, εντυπωσιάσθηκαν αλλά και πείσθηκαν για το γεγονός ότι υπήρχαν λουόμενοι στη θάλασσα αυτήν την περίοδο. Οπωσδήποτε, έγινε αντιληπτό ότι η τουριστική σεζόν στην περιοχή μας διαρκεί τουλάχιστον 6 μήνες.

Οι φιλοξενούμενοι γεύθηκαν, με μέριμνα του Δήμου, τοπικούς μεζέδες, ενώ τους προσφέρθηκαν τοπικά προϊόντα.

autriakoi-dim.jpg

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech