Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Στο Δημαρχείο ο Πρόεδρος της ΕΕΤΑΑ Δημήτρης Καλογερόπουλος

Το Δημαρχείο επισκέφθηκε, σήμερα Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης, Δημήτρης Καλογερόπουλος και συναντήθηκε με το Δήμαρχο, παρουσία αιρετών και υπηρεσιακών παραγόντων του Δήμου Καλαμάτας.

Ο Δήμαρχος, με δηλώσεις του, ευχαρίστησε τον κ. Καλογερόπουλο για την άριστη συνεργασία και τη βοήθεια που προσφέρει στο Δήμο Καλαμάτας, ενώ γνωστοποίησε ότι συζητήθηκαν η φιλοξενία παιδιών σε Παιδικούς Σταθμούς με τη διαδικασία των voucher και η λειτουργία των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης στην Καλαμάτα, καθώς και στην περιφέρεια του Δήμου, όπου θα φιλοξενηθούν περί τα 350 παιδιά, προερχόμενα από οικογένειες χαμηλού εισοδήματος.
Τη συζήτηση απασχόλησαν, επίσης, θέματα ανάπτυξης, που η ΕΕΤΑΑ επιδιώκει την προώθησή τους σε συνεργασία με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξανδρο Χαρίτση. Ο Π. Νίκας τόνισε ότι γίνεται προσπάθεια «να υπάρξουν πόροι που να έρθουν στους Δήμους μέσω ΕΕΤΑΑ. Εμείς συμφωνούμε η συγκεκριμένη εταιρεία να αναλάβει τη διαχείριση κάποιων πόρων. Είναι βέβαιο ότι η ΕΕΤΑΑ είναι πιο κοντά μας απ' ό,τι τα Υπουργεία, με τα τομεακά Προγράμματα. Είναι βέβαιο ότι, αν αυτό το σχέδιο προχωρήσει, θα μπορέσουμε να κάνουμε κάποια έργα σύντομα και με την τεχνική υποστήριξη της Εταιρείας».
Στον κ. Καλογερόπουλο προσφέρθηκαν ως αναμνηστικό δώρο τοπικά προϊόντα.

DSCN9987_Medium.JPGDSCN9988_Medium.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech