Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Γίνε και εσύ Εθελοντής!!!..... για το 2ο Διεθνή Διαγωνισμό και Φεστιβάλ Χορωδιών Καλαμάτας

Ενεργό είναι, στην ιστοσελίδα του Δήμου Καλαμάτας, το εικονίδιο, μέσω του οποίου μπορεί κανείς να δηλώσει την επιθυμία να γίνει εθελοντής και να βοηθήσει στην προετοιμασία και τη διενέργεια του 2ου Διεθνούς Διαγωνισμού και Φεστιβάλ Χορωδιών Καλαμάτας, που θα διεξαχθεί από τις 11 έως τις 15 Οκτωβρίου 2017. Η συμβολή των εθελοντών στη μεγάλη επιτυχία που είχε ο πρώτος Διαγωνισμός, τον Οκτώβριο του 2015, υπήρξε σημαντική, όπως επεσήμανε σήμερα, ο Αντιδήμαρχος Θανάσης Ηλιόπουλος, μιλώντας στους δημοσιογράφους. Ο Δήμος Καλαμάτας ευελπιστεί ότι και πάλι θα ανταποκριθεί στο κάλεσμά του σημαντικός αριθμός εθελοντών για αυτό το σημαντικό καλλιτεχνικό γεγονός που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη.

Ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή 52 χορωδίες από 17 χώρες και αναμένονται να επισκεφθούν την πόλη μας περίπου 2.000 χορωδοί.
Πρόκειται για ένα μεγάλο καλλιτεχνικό εγχείρημα για το οποίο απαιτείται η υποστήριξη των εθελοντών όπως άλλωστε έχει γίνει και άλλες φορές στο παρελθόν με επιτυχημένο τρόπο.
Επίσης ο Αντιδήμαρχος αναφέρθηκε στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων οι οποίες θα ξεκινήσουν το πρωί στις 11 Οκτωβρίου ημέρα Τετάρτη με συναυλία της Δημοτικής Φιλαρμονικής και της Φιλαρμονικής της Πολεμικής Αεροπορίας, το απόγευμα θα ακολουθήσει η παρέλαση των χορωδιών και το βράδυ η τελετή έναρξης στο κλειστό της Τέντας.
Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ θα πραγματοποιούνται διαγωνισμοί χορωδιών μεταξύ αυτών και ο θρησκευτικός διαγωνισμός στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών, κονσέρτα φιλίας, γκαλά, ο διαγωνισμός Grand Prix και το πάρτι του Φεστιβάλ. Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 15 Οκτωβρίου στο κλειστό της Τέντας με την απονομή των βραβείων και την τελετή λήξης.

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech