Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δένδρο στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας

Cannot find 2017/12/04-13468 subfolder inside /var/www/newsite/images/arthra/2017/12/04-13468/ folder.
Admiror Gallery: 5.2.0
Server OS:Apache/2.4.48 (Debian)
Client OS:Unknown
PHP:7.3.31-1~deb10u5

Μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα, φωταγωγήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 1ης Δεκεμβρίου 2017 το Χριστουγεννιάτικο δένδρο στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας. Η εκδήλωση ξεκίνησε στις 18.00, στο στεγασμένο χώρο πώλησης βιολογικών προϊόντων της Κεντρικής Αγοράς. Χριστουγεννιάτια τραγούδια απέδωσε η παιδική χορωδία του Γιώργου Σκλήκα, ενώ ο Παναγιώτης Μάλαμας και οι συνεργάτες του τραγούδησαν έντεχνα και λαϊκά ελληνικά τραγούδια. Ο Άγιος Βασίλης μοίρασε ζαχαρωτά, καραμέλες και μπαλόνια σε όλα τα παιδιά και τα μέλη του χορευτικού συλλόγου «Λεύκιππος» απέδωσαν παραδοσιακούς χορούς από διάφορες περιοχές της Ελλάδος.

2 Medium

Ο Πρόεδρος του ΔΣ της ΚΑΚ ΑΕ Γιάννης Μπάκας καλωσόρισε το κοινό, έδωσε ευχές και κάλεσε τους Καλαματιανούς να προτιμούν την Κεντρική Αγορά για τα ψώνια τους, διότι με τον τρόπο αυτό τα χρήματα επιστρέφουν στην τοπική οικονομία. Ευχαρίστησε, επίσης, τους εργαζομένους και τους επαγγελματίες της Αγοράς, καθώς και τη Διεύθυνση και τους εργαζομένους του ξενοδοχείου Elite για τη δωρεάν προσφορά εδεσμάτων, τα οποία το κοινό είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει μετά το πέρας της εκδήλωσης. Απηύθυνε, επίσης, ευχαριστίες προς το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών του ΕΕΣ για την υγειονομική κάλυψη της εκδήλωσης.

27 Medium 

Ο Δήμαρχος ευχήθηκε σε όλους καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το 2018. Τόνισε δε ότι τα Χριστούγεννα είναι γιορτή της αγάπης, της ειρήνης, της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης και ζήτησε να βοηθήσει καθένας μας το συνάνθρωπο που έχει ανάγκη.

Ο Π. Νίκας συνεχάρη θερμά τον Πρόεδρο και το ΔΣ της ΚΑΚ, καθώς και τους επαγγελματίες για την πρωτοβουλία της εκδήλωσης. Τόνισε, επίσης, ότι «η Αγορά είναι του Δήμου, είναι της Καλαμάτας. Έχουμε υποχρέωση κάθε Τετάρτη, κάθε Παρασκευή βράδυ, κάθε Σάββατο πρωί να περνάμε και να ψωνίζουμε». Και προσέθεσε: «Χρόνια πολλά! Να έχετε θάρρος και αισιοδοξία», για να ακολουθήσει η αντίστροφη μέτρηση, που οδήγησε στη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δένδρου και στολιδιών σε κάθε μεριά της Κεντρικής Αγοράς.

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech