Μαρ 2018

20 Μαρτίου 2018

Δημοτικό Γήπεδο στη Δυτική Παραλία

Λεπτομέρειες απομένουν, πλέον, για την ολοκλήρωση του Δημοτικού Γηπέδου Δυτικής Παραλίας (πρώην Σφαγείων) και την παράδοση του σε χρήση από την ομάδα της Αναγέννησης, κατά κύριο λόγο.

Η επίσημη παράδοση και τα εγκαίνια θα

...

Έναρξη εργασιών στη Τέντα

Στις 2 Μαΐου 2018 ξεκινούν οι εργασίες για την αλλαγή του καλύμματος του κλειστού γυμναστηρίου Τέντα, με δημοτική δαπάνη. Το νέο κάλυμμα έχει ήδη φθάσει στην Καλαμάτα.

Θα γίνουν, επίσης, και εργασίες ανακαίνισης όπως εγκατάσταση φωτιστικών σωμάτων LED, νέο σύστημα εξαερισμού κ.ά., που

...

Στο επίκεντρο του Τύπου το 24ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας

Στο επίκεντρο του Τύπου, Αθηναϊκού και τοπικού, βρίσκεται το 24ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, μετά τη συνέντευξη της Δευτέρας 19 Μαρτίου 2018 στο Υπουργείο Πολιτισμού και την παρουσίαση του προγράμματος της διοργάνωσης του καλοκαιριού 2018. Πολλοί συντάκτες

...

Από το Σάββατο 24 Μαρτίου ελεγχόμενη στάθμευση στο βόρειο πάρκινγκ της Κεντρικής Αγοράς

Το Σάββατο 24 Μαρτίου 2018 ξεκινά η εφαρμογή του μέτρου της δωρεάν ελεγχόμενης στάθμευσης για το κοινό, στο βόρειο πάρκινγκ της Κεντρικής Αγοράς Καλαμάτας.

Η ελεγχόμενη στάθμευση στο βόρειο πάρκινγκ της Aγοράς θα γίνεται εκτός

...

Φυτεύονται αλμυρίκια στο παραλιακό μέτωπο

Αλμυρίκια φυτεύει η ανάδοχος εργολαβίας του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας, στο χώρο ανατολικά του Εικαστικού Εργαστηρίου (παλιού Γυμνασίου Παραλίας) και νοτίως της Ναυαρίνου. Οι φυτεύσεις θα συνεχισθούν μέχρι τον Ιερό Ναό Αναστάσεως. Επίσης, στην ίδια

...

Ωραίο πλακόστρωτο στις Πηγές

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες για επέκταση πλακόστρωτου εντός του οικισμού των Πηγών, ένα έργο με προϋπολογισμό μελέτης 12.625 ευρώ με το ΦΠΑ, για το οποίο ο ανάδοχος Ιωάννης Παν. Λαμπρόπουλος προσέφερε έκπτωση 21%.

Η χρηματοδότηση

...

Γιατροί Ιπποκρατείου και Παλαίμαχοι Μεσσηνιακού υπέρ του Δημοτικού Παντοπωλείου Καλαμάτας

Ο Δήμος Καλαμάτας, οι γιατροί του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Αθηνών και οι Παλαίμαχοι Ποδοσφαιριστές του Μεσσηνιακού διοργανώνουν φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων:

Παλαίμαχοι Μεσσηνιακού Καλαμάτας - Γιατροί του

...

Το ΔΣ της Κεντρικής Αγοράς θα συνεδριάσει στις 21 Μαρτίου 2018

Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρική Αγορά Καλαμάτας ΑΕ συγκαλείται την Τετάρτη 21.03.2018 και ώρα 20:00, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων:

1. Ενημέρωση Προέδρου
2. Ανάγνωση και

...

19 Μαρτίου 2018

Παρουσιάσθηκε το πρόγραμμα του 24ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας

Το 24ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 13 και 22 Ιουλίου 2018 και σήμερα, Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018 και ώρα 12.00 το μεσημέρι, το πρόγραμμά του παρουσιάσθηκε στο Υπουργείο Πολιτισμού, στην Αθήνα, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου.

...

Σε φάση ολοκλήρωσης το λιθόστρωτο στην Αλαγονία

Ελάχιστες παρεμβάσεις απομένουν για την ολοκλήρωση έργου κατασκευής λιθόστρωτου από την πλατεία του συνοικισμού Μαχαλά, στην Αλαγονία, έως το Κοιμητήριο της Κοινότητας. Η κατασκευή του έργου χρηματοδοτήθηκε από το δημοτικό κληροδότημα Κωνσταντίνου Αναστασόπουλου, ο

...

Social media

Διαύγεια

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134 (Πρώην Νοσοκομείο Καλαμάτας)

Τηλ: (+30) 27213 60700

Fax: (+30) 27213 60760

polites@kalamata.gr